Ερωτικές προβλέψεις για δύο

Κριός
Η σημερινή ημέρα φέρνει προκλήσεις τόσο στη δουλειά σας, όσο και στην ερωτική σας ζωή. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. Καλύτερες μέρες σας περιμένουν μπροστά.

Ταύρος
Μπορεί να μην θέλετε να το παραδεχτείτε, αλλά κάποιες φορές είστε πεισματάρηδες. Σήμερα, πηγαίνετε με τα σχέδια του ταιριού σας, ακόμα κι αν οι ιδέες τους δεν θα ήταν οι πρώτες σας επιλογές. Δείξτε τους ότι μπορείτε κι εσείς να είστε ευέλικτοι.

Δίδυμοι
Μπορεί να δυσκολευτείτε να μεταδώσετε τις ιδέες σας στο ταίρι σας σήμερα. Αν αγωνίζεστε πολύ, αφήστε τα βαριά πράγματα για κάποια άλλη στιγμή. Η επικοινωνία γίνετε ευκολότερη αύριο.

Καρκίνος
Είστε καλοί στο αναλυτικό κομμάτι, αλλά μην υποτιμάτε και τη διαίσθησή σας. Εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας σήμερα, ακόμα κι αν η λογική σας σας λέει μια διαφορετική ιστορία. Η καρδιά σας ξέρει την απάντηση.

Λέων
Η διάθεσή σας σήμερα είναι πιο εσωστρεφής απ’ ότι συνήθως και μπορεί να λαχταράτε κάποια μοναχική ώρα. Το ταίρι σας θα το καταλάβει αν του εξηγήσετε ότι δεν το αποφεύγετε, απλά θέλετε κάποιο χρόνο για τον εαυτό σας.

Παρθένος
Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ μαζί με το ταίρι σας. Είτε είναι κάτι μέσα στο σπίτι, είτε ετοιμάζετε διακοπές, θα κάνετε μεγάλη πρόοδο σήμερα.

Ζυγός
Μην αφήσετε μια διαφωνία με το ταίρι σας να σας χαλάσει όλη την ημέρα. Θα είστε καλύτερα αν αφήσετε τα δράματα και περάσετε σε κάποιο πιο θετικό μέρος. Το να κρατάτε κακία δεν θα σας βγάλει πουθενά.

Σκορπιός
Πείτε στο ταίρι σας ότι είστε εκεί γι’ αυτό, και πρόθυμοι να βοηθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο. Μπορεί να παλεύουν με κάτι που δεν σας έχουν αναφέρει ακόμα και θα εκτιμήσουν την καλοσύνη σας.

Τοξότης
Η δουλειά σας μπορεί να σας ρίχνει, ειδικά αν νιώθετε πίεση από το αφεντικό σας. Κάντε μια γρήγορη κλήση στα κρυφά στο ταίρι σας και θα σας φτιάξουν τη διάθεση σε χρόνο μηδέν.

Αιγόκερως
Είναι μια καλή ημέρα για δουλειά προσανατολισμένη στη λεπτομέρεια. Αν χρειάζεται να εξετάσετε τον προϋπολογισμό σας, ή να ξεκινήσετε να κάνετε σχέδια για εκείνες τις μακρινές διακοπές με το ταίρι σας, τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε.

 Υδροχόος
Ρίξτε μια ματιά κάτω από την επιφάνεια για να καταλάβετε τι γίνετε στη σχέση σας. Πείτε στο ταίρι σας ότι είστε διαθέσιμοι αν θέλουν να μιλήσουν και έχουν κάτι στο μυαλό τους.

Ιχθύες
Μπορείτε να είστε μεγάλη βοήθεια στο ταίρι σας σήμερα και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε ο εαυτός σας. Πείτε τους ότι μπορούν να σας πουν τα πάντα και μην εκπλαγείτε αν σας ανοιχτούν περισσότερο από ποτέ.