Ερχόμαστε για να βγάλουμε το λαό από το αδιέξοδο,δηλώνει η Πραξούλα Αντωνιάδου

Η αυτόνομη υποψηφιότητα ήταν υποχρέωση, καθώς τα κόμματα έχουν αποτύχει να εκπληρώσουν τους οραματισμούς τους , είπε, υποβάλοντας την υποψηφιότητά της η Πραξούλα Αντωνιάδου.

Κατεβαίνει, τόνισε στις εκλογές με προτάσεις στη βάση του έντιμου πολιτικού βίου…  «ο χρόνος εξέλειπε, δύο γενιές προσφύγων είναι μακριά από τα σπίτια τους, θέλουμε να επιστρέψουν και να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα και για να γίνει αυτό χρειάζεται επανένωση του τόπου”.

Η κ. Αντωνιάδου έκανε λόγο για γιορτή της δημοκρατίας, χαρακτήρισε την υποψηφιότητά της καθαρά κομματική με στόχο να δώσει διέξοδο σε όλους τους πολίτες.

“Εχουμε συγκεκριμένες προτάσεις βάση των οποίων θα μπορούσαμε να οδηγήσουμε τον τόπο στην οικονομική ανάκαμψη, προτάσεις που στηρίζονται στο πολύ αξιόλογο ακαδημαϊκό μας υπόβαθρο και την επαγγελματική μας εμπειρία, οι ΕΔΗ έχουν 20ετη δραστηριότητα και έχουν διατελέσει Υπουργοί σε δύο κυβερνήσεις και βουλευτές σε δύο θητείες, έχουμε το διαχρονικό οραματισμό της επίτευξης επανένωσης, ένα στόχο που όταν υλοποιηθεί θα βοηθήσει και αυτός στην ενίσχυση της οικονομικής ανάκαμψης”, ανέφερε.

Tην υποψηφιότητα της προτείνει ο Κώστας Γεωργιάδης και υποστηρίζουν οι Βίκτωρας Φτανού, Δημήτρης Λόρδος, Λεωνίδας Μαλένης, Αννα Θεοχαρίδου, Ιουλία Χαραλάμπους,Κατερίνα Γεωργίου, Γεώργιος Δ. Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ πολιτικός Μουράτ Κανατλί.