Εριξαν αυγά στον Νάιτζελ Φάρατζ που εγκατέλειψε τη σύζυγο του για νεαρή Γαλλίδα

Ευδιάθετος, παρά τον βροχερό καιρό και τα αυγά που «προσγειώθηκαν» στην ομπρέλα του εμφανίστηκε χθες ο πρώην ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος της Βρετανίας UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ. Ο 52χρονος πολιτικός είχε επισκεφθεί μαζί με τον σημερινό ηγέτη του UKIP Πολ Νουτάλ την πόλη Στόουκ στο Στράτφορντσαϊρ, στο πλαίσιο καμπάνιας του κόμματός τους όταν ένας διαδηλωτής πέταξε αυγά στους δύο άνδρες και εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Όμως, αυτό το γεγονός δεν φαίνεται να χάλασε την διάθεση του φανατικού υποστηρικτή του Brexit, αφού σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του βρετανικού Τύπου, ο Νάιτζελ Φάρατζ έχει εγκαταλείψει την συζυγική εστία και συζεί με τον νέο του έρωτα σε κατοικία στο Τσέλσι, στο Δυτικό Λονδίνο.

Παρόλο, που ο ίδιος ο Φάρατζ χαρακτήρισε «ανοησίες», όλα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα για την νέα γυναίκα της ζωής του, την 37χρονη Γαλλίδα πολιτικό Λορ Φεραρί, η δεύτερη σύζυγός του, η 50χρονη Γερμανίδα, Κίρστεν Φάρατζ, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Η Κίρστεν, με την οποία ο Νάιτζελ Φάρατζ παντρεύτηκε το 1999 και έχουν μαζί αποκτήσει δύο παιδιά, ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι ο σύζυγός της δεν μένει «εδώ και λίγο διάστημα» στο σπίτι τους στο Κεντ και αποκάλυψε ότι εδώ και αρκετά χρόνια οι δυο τους ζουν χωριστές ζωές ενώ συμπλήρωσε πως: «Αυτή είναι μια κατάσταση που αρμόζει σε όλους και δεν είναι κάτι καινούριο για τους εμπλεκόμενους σε αυτή».

Η Γαλλίδα Λορ Φεραρί γνώρισε τον Νάιτζελ Φάρατζ το 2007 στο Στρασβούργο. Τότε, εκείνη ήταν σερβιτόρα σε εστιατόριο και ο Βρετανός πολιτικός ευρωβουλευτής. Η Φεραρί σπούδασε αγγλικά στο πανεπιστήμιο του Στρασβούργου και έκανε μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία. Μετά την γνωριμία της με τον Φάρατζ εκείνος της βρήκε δουλειά στην ευρωβουλή. Σήμερα η 37χρονη Γαλλίδα είναι επικεφαλής στην think tank «Institute for Direct Democracy in Europe» (IDDE).

Πάντως, στο ειδύλλιο του Νάιτζελ Φάρατζ υπάρχουν και «σκιές» καθώς η αρμόδια αρχή στη Βρετανία ερευνά την χορηγία ύψους 400.000 λιρών προς το κόμμα του υποστηρικτή του Brexit από την IDDE, η οποία έγινε κατά την διάρκεια της εκστρατείας για το δημοψήφισμα παραμονής ή όχι της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

https://www.youtube.com/watch?v=bP23H2fgv8Q

https://www.youtube.com/watch?v=69_4RgLQ228