Ερευνα: Οι μεγαλύτερες ερωτικές φαντασιώσεις των γυναικών

Το έχουμε γράψει ξανά, έρευνες που αφορούν το σεξ μας ενδιαφέρουν γιατί μας ενημερώνουν σε θέματα, τα οποία δεν γνωρίζουμε ή είναι ταμπού. Όταν μάλιστα ρίχνουν φως σε σκοτεινά… μονοπάτια, όπως οι επιθυμίες των γυναικών στο σεξ, τότε τις διαβάζουμε με προσοχή.

Την έρευνα έκανε η εταιρεία συμβουλευτικής σχέσεων και ζευγαριών: “simpatic.us”. Σ΄αυτή συμμετείχαν 2.700 γυναίκες, από τις απαντήσεις των οποίων στα ερωτηματολόγια, προέκυψαν οι τέσσερις πιο συνηθισμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις τους τις οποίες σας παρουσιάζουμε. Μας βοηθά να τις… κατανοήσουμε η σεξολόγος και σύμβουλος της εταιρίας Emily Morse (sex therapist, συγγραφέας και media personality) η κυρία Morse έχει γίνει διάσημη από το podcast “Sex with Emily” το οποίο είναι το μακροβιότερο.

Μίλα της βρώμικα

Σχεδόν το 81% των γυναικών δήλωσε ότι επιθυμεί ο σύντροφός του να του ψιθυρίζει πιο συχνά πρόστυχα, ερωτικά λόγια κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και της σεξουαλικής πράξης. “Ο εγκέφαλος είναι το πιο ισχυρό σεξουαλικό όργανο και τα… βρωμόλογα είναι ο ίσως πιο έξυπνος τρόπος για να διεγερθεί”, εξηγεί η σεξολόγος Emily Morse.

Το στριπτιζάδικο

Όσον παράξενο κι αν σας φαίνεται, το 70% (των γυναικών πάντα) θέλει να πάει σε ένα strip club μαζί με τον σύντροφό του. Η αιτία είναι σύμφωνα με την Morse πως: “Η εμπειρία αυτή θα γίνει ένα πρώτης τάξεως προκαταρκτικό για μια παθιασμένη βραδιά”.

Θέλουν τα δικά τους παιχνίδια

Το 63% των γυναικών απάντησε ότι έχει φανταστεί να αυνανίζεται με ερωτικό βοήθημα και το 44% να το διεγείρει σεξουαλικά ο σύντροφός του με ένα τέτοιο «παιχνίδι» δημοσίως. Νομίζουμε πως κάπου εδώ πρέπει να ψάξετε για μία βοήθεια (όχι του κοινού).

Η τυφλόμυγα

Το έχετε (έχουμε) δει και σε ταινίες. Οι γυναίκες θέλουν να ερωτοτροπούν με τα μάτια… ερμητικά κλειστά. Η έρευνα αποκάλυψε πω αυτές οι γυναίκες αποτελούν το 58%. “Το να ερωτοτροπείς στα τυφλά αυξάνει στο μέγιστο όλες τις υπόλοιπες αισθήσεις, όπως είναι η αφή, η ακοή και η γεύση” μας εξηγεί η Morse και καταλήγει: “τα φιλιά και τα χάδια προκαλούν έναν αναπάντεχα έντονο ερεθισμό, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει τη γυναίκα ακόμα και σε οργασμό χωρίς να υπάρξει διείσδυση”.