Επιχείρηση εξόντωσης Κατσουρίδη..

Να θέσει εκτός παιχνιδιού τον Νίκο Κατσουρίδη και μάλιστα όσο το δυνατό συντομότερο, φαίνεται πως επιδιώκει  το «σύστημα» του Δημήτρη Χριστόφια και κάποια ηγετικά στελέχη του ΑΚΕΛ.

Αν και ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ προτιμούν για υποψήφιο πρόεδρο τον Νίκο Κατσουρίδη, οι άνθρωποι του Δημήτρη Χριστόφια αλλά και ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Άνδρος Κυπριανού μάλλον έχουν αντίθετη άποψη. Δεν στηρίζουν την συγκεκριμένη υποψηφιότητα και για το λόγο αυτό έριξαν στην «αρένα» με τα λιοντάρια το «αρνάκι» που ακούσει στο όνομα Σταύρος Μαλάς.

Ήδη, βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο αποδόμησης του Νίκου Κατσουρίδη και σε πρώτη φάση άρχισαν τα σταλινικά όργανα του Δημήτρη Χριστόφια να τον χτυπάνε πισώπλατα.

Πρόκειται για ένα ακόμη λάθος του σημερινού Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, που μελλοντικά ίσως και να τον φέρει αντιμέτωπο με την βάση του ΑΚΕΛ.

Και αυτό διότι οι ψηφοφόροι του κόμματος διαπιστώνοντας τα συνεχόμενα λάθη Χριστόφια, βλέπουν, πλέον, με καλό μάτι τον Νίκο Κατσουρίδη στην ηγεσία του ΑΚΕΛ μετά τις εκλογές του Φεβρουαρίου 2013