Επιτελείο Αναστασιάδη: Οι υπεύθυνοι για τα τραγελαφικά φαινόμενα, ρίχνουν τις ευθύνες αλλού

“Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα σημερινά πρωτόγνωρα και συνάμα τραγελαφικά φαινόμενα, με την κατάσχεση κρατικών – υπουργικών αυτοκινήτων, θέλησαν να επιρρίψουν ευθύνες στο Νίκο Αναστασιάδη και το επιτελείο του» τονίζεται σε γραπτή δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Αντί της αυτοκριτικής και του αυτοελέγχου, αντί της ανάληψης ευθύνης για τα όσα εξευτελιστικά συμβαίνουν στον τόπο μας σαν αποτέλεσμα της οικονομικής χρεοκοπίας του κράτους, αντί της έκφρασης απολογίας προς το λαό και της δημόσιας συγνώμης, επικαλούνται συνωμοσίες και συνωμότες. Λες και τους δικαστικούς επιδότες και τους κλητήρες είναι το επιτελείο Αναστασιάδη που τους έβαλε…έχει καταντήσει πραγματικά αστείο για τα όποια λάθη ή γκάφες της, η κυβέρνηση και η ηγεσία του ΑΚΕΛ να φορτώνουν την ευθύνη στο Νίκο Αναστασιάδη. Ελπίζω ότι για τη νέα, σημερινή διαρροή εγγράφων, με προσωπικά δεδομένα, δεν θα επιχειρήσουν να επιρρίψουν ευθύνες στο δικό μας επιτελείο.

“Εμείς φιλικά θα τους υποδείξουμε ότι αντί να αναζητούν συνωμοσίες και συνωμότες πιο χρήσιμο θα ήταν να εξοικειωθούν καλύτερα με τις νέες τεχνολογίες που για μια ακόμη φορά τους έχουν προδώσει. Ο λαός έχει κουραστεί πλέον. Ευτυχώς για όλους μας, την Κυριακή η Κύπρος γυρίζει σελίδα. Με ψήφο αλλαγής και ισχυρή εντολή διακυβέρνησης, ο λαός μας επιλέγει ευθύνη, ενότητα και ελπίδα”.