Επιτελείο Αβέρωφ: Η έντονη επιμονή του κ. Χριστοδουλίδη, για δήθεν κυβέρνηση εθνικής ενότητας προκαλεί ερωτηματικά

Δήλωση της κ. Τζώρτζιας Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, Εκπροσώπου Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για debate

Στο χθεσινό debate αναδείχθηκε ξεκάθαρα πως μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει την καθαρότητα και την ειλικρίνεια να σταθεί απέναντι στον Κυπριακό λαό και να προτείνει εφαρμόσιμες λύσεις. Χωρίς περιστροφές και με καθαρή γλώσσα.

Χθες βράδυ, ο Αβέρωφ Νεοφύτου προχώρησε στην παρουσίαση του ονόματος του Υπουργού Οικονομικών. Οι ανθυποψήφιοι του δυστυχώς δεν ενήργησαν με την ίδια καθαρότητα και ειλικρίνεια, αφού αρνήθηκαν να κατονομάσουν αντίστοιχα το δικό τους συνεργάτη που θα αναλάβει τον ευαίσθητο τομέα της οικονομίας.

Χθες βράδυ, ο κ. Χριστοδουλίδης προκαλώντας τα αισθήματα του κάθε αγνού συναγερμικού, ανέφερε με περιφρόνηση πως ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν διασπάται ενώ την ίδια στιγμή επιχειρεί να μετατραπεί ο ίδιος στον οδηγό του οχήματος διάσπασης. Ταυτόχρονα, επιχείρησε να εργαλειοποιήσει το κόμμα που τον ανέδειξε τάζοντας υπουργικούς θώκους τάχα σε στελέχη του ΔΗΣΥ, χωρίς να κατονομάζει κανέναν. Δεν απάντησε στο «με ποιους». Όπως δεν απαντά ξεκάθαρα σε τίποτα.

Η έντονη επιμονή του κ. Χριστοδουλίδη, για δήθεν κυβέρνηση εθνικής ενότητας προκαλεί ερωτηματικά: Πως θέλει να κυβερνήσει αυτός ο άνθρωπος χωρίς αντιπολίτευση, χωρίς αντίθετη άποψη, χωρίς κριτική, χωρίς έλεγχο, χωρίς διαφάνεια; Πώς θα λειτουργούν οι θεσμοί της Δημοκρατίας;

Ο δε κ.Μαυρογιάννης χωρίς κανένα ουσιαστικό πλάνο για την οικονομία, κατέφυγε σε υπόνοιες και λάσπη. Αρκέστηκε σε μύθους, θρύλους και κατασκευασμένες εικόνες για τον κ. Νεοφύτου και όταν του ζητήθηκε να τα διευκρινίσει μας απάντησε «δεν έχω στοιχεία». Ο Αβέρωφ Νεοφύτου τους κάλεσε στο προσκήνιο και η απάντησή τους ήταν «δεν ξέρω, δεν είδα».

Από το ψεσινό debate, αναδείχθηκε ξεκάθαρα η συνέπεια του Αβέρωφ Νεοφύτου προς τους πολίτες.