Επιτελείο Αβέρωφ: Αυτή την Κυριακή στεκόμαστε μπροστά στην κάλπη με το μέλλον του νησιού στα χέρια μας

Δήλωση της κ. Τζώρτζιας Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, Εκπροσώπου Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για τις εκλογές

Αυτή την Κυριακή γίνεται το πρώτο βήμα για να αποκτήσει η Κύπρος μια νέα ισχυρή, σταθερή και αξιόπιστη διακυβέρνηση.

Αντιλαμβανόμαστε ότι σε μια δεκαετή, δύσκολη πορεία έγιναν σφάλματα. Παραλείψεις που προκάλεσαν απογοήτευση. Η χώρα ήταν εν μέσω πολλαπλών κρίσεων και οι αποφάσεις δεν ήταν πάντα εύκολες. Πρώτιστο μέλημά μας ήταν η σταθερή πορεία της χώρας χωρίς να διακινδυνεύσουμε το μέλλον των επόμενων γενεών και χωρίς να βυθιζόμαστε σε λαϊκισμό και μικροπολιτικές τακτικές.

Όλη αυτή την περίοδο τα μηνύματα στάλθηκαν και κυρίως λήφθηκαν πάρα πολύ σοβαρά υπόψιν μας τόσο μέσα από τις δημοσκοπήσεις όσο και μέσα από το διαρκή και ειλικρινή διάλογο που έχουμε με τους πολίτες. Όπως λαμβάνουμε τα μηνύματά τους όλα αυτά τα χρόνια με σεβασμό και ύψιστη ευθύνη.

Αυτή την Κυριακή στεκόμαστε μπροστά στην κάλπη με το μέλλον του νησιού στα χέρια μας.

Στις προεδρικές δεν υπάρχει χαλαρή ή χαμένη ψήφος. Δεν χωράνε πειραματισμοί ή τιμωρίες. Ούτε εκπλήξεις πίσω από την κουρτίνα. Αυτός που θα σταλεί στο Προεδρικό θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα σοβαρά ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών, το άλυτο εθνικό μας θέμα και μία μεγάλη παγκόσμια οικονομική κρίση. Και πρέπει να είναι κάποιος με ξεκάθαρο πλάνο, εμπειρία, ικανότητα και τους κατάλληλους ανθρώπους να κυβερνήσει.

Κι αυτός είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου.