Επιτέλους ο άντρας των ονείρων σας, ζητάει να βγείτε! Τι να αποφύγετε στο πρώτο ραντεβού!

Eπιτέλους τα καταφέρατε και ο άντρας των ονείρων σας, σας ζήτησε να βγείτε!

Ηρεμία και ψυχραιμία!

Μην τρελλαίνεστε!

Σίγουρα στο πρώτο ραντεβού υπάρχει μεγάλη αμηχανία αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ένα αναγκαίο κακό το οποίο δεν μπορούμε να το αποφύγουμε!

Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες τις περισσότερες φορές καταφεύγουμε σε υπερβολές προκειμένου να εντυπωσιάσουμε!

Το αποτέλεσμα είναι φυσικά, να αισθανόμαστε περίεργα και τελικά να μην απολαμβάνουμε τίποτα γιατί πολύ απλά η εξωτερική μας εμφάνιση δεν μας… βολεύει!

Θέλετε να υπάρξει και επόμενο ραντεβού;

images (4)

1. Υπερβολικά ψηλά τακούνια: Το να φορέσεις ένα κομψό ψηλοτάκουνο παπούτσι όχι μόνο είναι θεμιτό αλλά επιβάλλεται κιόλας! Κακά τα ψέματα, δεν είμαστε πλέον 15 χρονών όπου πηγαίναμε στα ραντεβού με τους συμμαθητές μας φορώντας τα σταράκια μας! Οπότε κορίτσια εδώ το τακούνι κρίνεται απαραίτητο, αλλά Όχι υπερβολικά ψηλά παπούτσια και καλύτερα όχι στιλέτο! Δεν έχουμε απολύτως τίποτα με τα συγκεκριμένα, ίσα ίσα που τα θεωρούμε και πολύ σέξι, αλλά όπως και να το κάνουμε, αν δεν είστε μοντέλο και εξοικειωμένες καλό θα ήταν να τα αποφύγετε, γιατί αντί το πόδι σας να δείξει πιο εντυπωσιακό και το βάδισμά σας πιο επιβλητικό, θα δείχνετε απλά αστεία όταν θα παραντουράτε από δω κι από κει κρεμασμένες από το μπράτσο του ανυποψίαστου ραντεβού σας!

images (7)

2. Το μακιγιάζ-κλόουν: Πόσες φορές πρέπει να το πούμε για να το συνειδητοποιήσετε; Στους άντρες δεν αρέσει το υπερβολικό μακιγιάζ και δεν σηκώνουμε κουβέντα γι΄αυτό!  Ξεχάστε τις μπλε, φούξια, μωβ, πράσινες και οποιοδήποτε άλλο χρώμα σκιές και βάλτε απλά λίγο eye liner! Επίσης, αν δεν το έχετε με την ψεύτικη βλεφαρίδα, καλύτερα να αφήσετε το… τριχωτό του ματιού σας έτσι όπως είναι, προς αποφυγήν τυχόν ατυχημάτων! Τέλος, βάλτε make up με σύνεση, διότι αν ιδρώσετε, το θέαμα που θα παρουσιάσετε θα είναι αστείο!

images (8)

3. Πολύ στενά ρούχα: Ναι έχετε κορμί φιδίσιο και ναι είναι αυτό που τον έκανε να σας ζητήσει ραντεβού αλλά κορίτσια, εφόσον ήδη έχει αποφασίσει ότι του αρέσετε γιατί να μη χαλαρώσετε λίγο; Τα υπερβολικά στενά ρούχα, εκτός του ότι μαζεύουν από παντού, πάντα στο τέλος μας προδίδουν! Φανταστείτε δηλαδή να σας πάει για κινέζικο, μεξικάνικο ή οτιδήποτε σε φαγητό! Εσείς δηλαδή θα μείνετε νηστικές μόνο και μόνο για να μη φουσκώσετε; Οπότε, αντί να ξεφυσάτε και να ξεκουμπώνετε διακριτικά ότι κουμπί υπάρχει πάνω σας, καλύτερα να βάλετε κάτι πιο ριχτό!

images (10)

4. Το χτένισμα .. υπερπαραγωγή: Βάλτε το καλά στο μυαλό σας! Πριν από ραντεβού, το οποίο φυσικά σας ενδιαφέρει και δεν το κάνετε για να περάσετε την ώρα σας, απαγορεύεται να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στα μαλλιά σας! Θέλετε ανανέωση; Ή κάντε την 2 βδομάδες πριν, ώστε να έχουν προλάβει να στρώσουν, ή περιμένετε για μετά το ραντεβού! Αν το αποτέλεσμα είναι απαίσιο; Τότε τι κάνετε; Περούκα;

Ευχόμαστε, να τα έχετε βάλει καλά στο μυαλουδάκι σας κι να τα εφαρμόσετε αν φυσικά θέλετε να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού!

Αλλιώς.. πάει χαθήκαμε!

Άντε και Καλές Επιτυχίες!