Επιτέλους θα εμφανιστεί η “Χρυσταλλού”…

Η μέχρι πρότινος εξαφανισθείσα διοικήτρια της Κεντρικής τράπεζας, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, προτίθεται να εμφανισθεί στο Σάββατο ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου.

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου συνεδριάζει εκτάκτως το Σάββατο, στις 9.30πμ, για να συζητήσει το θέμα του συμψηφισμού καταθέσεων και δανείων πελατών του Συνεργατισμού, που μεταφέρθηκαν στην Ελληνική Τράπεζα.

Χθες εμφανίστηκαν έντονα ενοχλημένοι οι βουλευτές, για το λόγο ότι ενώ είχαν ειδοποιηθεί για τη διεξαγωγή της συνεδρίασης ο Υπουργός Οικονομικών, η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας και η Νομική Υπηρεσία ενημέρωσαν ότι δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν.

Τόσο ο Υπουργός Οικονομικών, όσο και η Διοικήτρια της ΚΤΚ θα απουσιάζουν στο εξωτερικό.

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες που ανέφεραν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, η “Χρυσταλλού” μας αποφάσισε να ακυρώσει το ταξίδι της και θα παρευρεθεί στην έκτακτη συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου.

Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον την εμφάνιση της Χρυστάλλας Γιωρκάτζη και χαιρόμαστε που η Διοκήτρια της Κεντρικής Τράπεζας, αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα του θέματος και ακύρωσε προγραμματισμένο ταξίδί της.