Επισκόπηση Κυριακάτικου Αθηναικού Τύπου

REAL NEWS:”Πριν ακόμα ολοκληρηρωθούν οι έρευνες εμφανίστηκαν ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ “ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ” ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ” “Η ώρα της δικαοσύνης “φύλλο και φτερό” το Ιδρυμα του Γιάννου(Παπαντωνίου)”.

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:”Η συμφωνία πίσω απο τα 52,4 δισ αλλάζει το πολιτικό τοπίο  ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ” “Χριστουγεννιάτικη τραγωδία στις ΗΠΑ . Ενας σκοτεινός 20χρονος πίσω απο τη σφαγή”

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: “Διδάσκουν οικονομικά αυτοί που έβαλαν την Ελλάδα στο ΔΝΤ Ολοι οι “κηπουροί” στο Χάρβαρντ Μετά τον Παπανδρέου και οι Παπακωνσταντίνου, Γερουλάνος, Διαμαντοπούλου ξεπλένονται πολιτικά στις ΗΠΑ” “Με μεθόδους FBI το κυνήγι των φοροφυγάδων ΓΙΑΤΡΟΙ, ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ…ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:”ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ “ΣΟΦΩΝ” ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ πρόταση προς Ράπανο για την προεδρία της-Επίτροπος Σεμέτα. Θα κερδίζατε 10 δισ. Σε εθνικό πένθος οι ΗΠΑ, τα δάκρυα απο τα μάτια του σκουπίζει συγκλονισμένος ο πρόεδρος Ομπάμα”.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:”ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ-ΜΑΣ-ΟΓΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ“. “Τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας. Τεράστια κέρδη στις πλάτες των λαικών νοικοκυριών”

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: “Ταξίδι Τσίπρα σε Βραζιλία-Αργεντινή. Η αλληλεγγύη των λαών, απάντηση στα μνημόνια” “ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: “Αγωνία Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη να μην χαθεί κι αυτή η ευκαιρία ΩΡΑ ΑΛΛΑΓΩΝ σε πρόσωπα και μοντέλο διακυβέρνησης” “Κύπρος. Κράμερ εναντίον Κράμερ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:”Σκάνδαλο Λαυρεντιάδη ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ, ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙΕΙ” ” Το παρασκήνιο της δόσης και οι μπίζνες της επόμενης μέρας”