Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΧΑΡΑΥΓΗ: Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σήμερα είναι “ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ υδρογονανθράκων σύμφωνα με το Νορβηγικό πρότυπο” Συνεχίζει “Το ΑΚΕΛ χαιρετίζει την εργοδότηση ανέργων πτυχιούχων” και “έριξε το γάντι…. ο Σ. Μαλάς”, κανένα δίλημμα για το ΑΚΕΛ.

ΑΛΗΘΕΙΑ: “ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ”… ενώ η κυβέρνηση αναμένει τη Τρόικα για διαπραγμάτευση ο Σόιμπλε δήλωσε ότι το 2013 θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις… Νέο ρεκόρ ανεργίας, ποινή ισοβίων στο κομμωτή και ειδικός αστυνομικός σε διαθεσιμότητα για προσβολή δημοσίας αιδούς.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Πρωτοσέλιδο σήμερα “ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ”, δήλωση “βόμβα” Σόιμπλε για το Κυπριακό μνημόνιο. “Φέσωμα” 500,000 στη Cyta για το πάρκιγκ, “Όταν περασε ο τυφώνας από τη γειτονιά μου”, “φόνος στη Πέτρα του Ρωμιού” και η λίστα με τα παράνομα σχολεία.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Πρώτο θέμα στην εφημερίδα σήμερα “ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η 12Η” δύσκολα προλαβαίνουμε το Γιούρογκρουπ, “οι νέοι παίκτες στην Κυπριακή ΑΟΖ”, ο ταξίαρχος “άδειασε” τον Παπακώστα, άγριο φονικό στη Πάφο και ισόβια κάθειρξη στο κομμωτή Θεόδωρο Θεοφάνους.

ΠΟΛΙΤΗΣ:  Πρωτοσέλιδο σήμερα “ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥ” μείζον θέμα για τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, “ομάδα στο πλευρό Συλικιώτη” , “η βαρύτερη των ποινών στον κομμωτή για το φονικό στη Πάφο” και εφάπαξ και bonus, αναζητούν μαρτυρία.