Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Συνέντευξη του Υπ. Οικονομικών στο περιοδικό “Der Spiegel”- “OI ΡΩΣΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ”. “Διεθνής ημέρα χωρίς παντελόνια“. Την Παρασκευή θα ξέρουμε το ποσό. “67.184 ασθενείς στο Νοσοκομείο Πάφου”.1% πιο βαρύ το φορτίο από σήμερα”. “Ένας στους επτά ήταν μεθυσμένος…”. “Απόψε το πρώτο debate-Το “Στίγμα” πρωτοπορεί με δημοσκόπηση την ώρα της αναμέτρησης”. Δημοσκοπήσεις: “Επιμένουν σε νίκη του Νίκού”. Χριστόφιας: “Οι παρακαταθήκες του Μακαρίου”. “Σε πέντε μέρες 400,000 ευρώ από εντάλματα”. “Δύσκολο και το 2013 για τις τράπεζες“. “Ινδία, η χώρα των βιασμών”.

ΠΟΛΙΤΗΣ: Μνημόνιο ΚΡΕΤΥΚ-Noble και προσφορές για τον τελικό σχεδιασμό- “ΚΡΙΣΙΜΟΣ Ο ΓΕΝΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟΥ”. “1,6 τρις για τα μάτια τραπεζών”. Κατέληξαν στα δικαστήρια- “Άνω-κάτω τα Κούκλια για τον γραμματέα”. Μνημόνιο:“Κάποτε την άνοιξη”. Πρόστιμα:“Ανείσπρακτα 4,54 εκατ. ευρώ”. Αναπτήρες: “Ακατάλληλοι κι επικίνδυνοι”. Λεμεσός: ” Τριπλάσια τα συσσίτια”. Φορτίο Farsa: “Στον δρόμο για τον Αμίαντο”.

ΧΑΡΑΥΓΗ: “ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ 2ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ”– Εχέγγυο της υποψηφιότητας Σταύρου Μαλά ο πρότερος πολιτικός του βίος. “Προεκλογική συγκέντρωση Σταύρου Μαλά στη Λευκωσία”. “Τις γερμανικές απαιτήσεις υιοθετεί ο Ν.Αναστασιάδης”.Αδύνατη η αύξηση του εταιρικού φόρου”. “Ακαδημαϊκοί με τετραπλές αμοιβές”.”Σε πύρινο κλοιό η Αυστραλία”. “Όλη η αθλητική ενημέρωση στον “Κόσμο των Σπορ”.

Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: “Φαίνεται να επιμένει η Pimco για 10 δις”. “ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ”– Διαμορφώνεται ισχυρή τάση στην κοινωνία που αντιστρατεύεται τα μέτρα- “Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για την 11η Ιουλίου”. “Δικαιώματα συζύγων χωρίς γάμο”– Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης για ετερόφυλα και ομοφυλόφιλα ζευγάρια. “Σκαρφαλώνει στο 18% ο ΦΠΑ”. Παιδεία-“Τα νέα ωράρια ταλαιπωρούν τους γονείς”. Αγγνοούμενοι- “Από την ΚΥΠ στη ΔΕΑ για έρευνες”. Πολιτική- “Διαφωνούν για τους γύρους των εκλογών”. Κοινωνία- “Βεντέτα κοινοτάρχη με “αζάδες” στο Πισσούρι”. “Πως ευνοήθηκαν εκπαιδευτικοί”. “Μέτωπο” κατά της παχυσαρκίας”. “Ψάχνουν το μέλλον τους εκτός της Κύπρου“. “Φρένο” σε αποστολές ασθενών στο Ισραήλ.