Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σήμερα “ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΟΠΩΣΕΩΣ θα κρίνει το τελικό μνημόνιο”. Ανελέητο σφυροκόπημα για το ποσό της διάσωσης. Καταστροφικό για τη Κύπρο πιθανό κούρεμα του χρέους. Λιλλήκας: Θα αλλάξω την πολιτική για τα οδοφράγματα.

ΠΟΛΙΤΗΣ: Υπό τον τίτλο “ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΙΛΛΗΚΑ” . Προεκλογική – στα 10 εκατ. το κόστος της. Οι ηγέτες μας τα παίρνουν.  Ν. Αναστασιάδης: Ποτέ δεν έριξα τασάκι. Η Τουρκία βλέπει μέσω της οικονομίας.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Πρωτοσέλιδο “ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΔΥΟ, ΝΙΚΗ ΝΙΚΟΥ” – Οι πολλοί “μικροί” υποψήφιοι με το ποσοστό τους  οδηγούν σε εκλογές δύο γύρων. Ο Μαλάς δίνει τη δυνατότητα ευρύτερων συνεργασιών. Ο νέος πρόεδρος δεν θα αντέξει ούτε ένα χρόνο. Μην παραμείνετε μόνο στο μνημόνιο.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Έργα και ημέρες – η “ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ Δ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ”. Φ. Φωτίου – ζητούμενο των εκλογών η διάσωση του τόπου. Λιλλήκας – “είμαι ριζοσπάστης και μεταρρυθμιστής”. Ποιος θα σηκώσει το χέρι για την ανεργία;

ΧΑΡΑΥΓΗ: Σ. Μαλάς “ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ”. Ανήθικη και επικοινωνιακή η τακτική Λιλλήκα. Αυτονόητη επιλογή ο Στ. Μαλάς. Μηδενική ανεργία αν σε κάθε τρεις θέσεις η μία καταλαμβάνεται από Κύπριους.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ” . Τους πάνε δεξιά στο ΔΗΚΟ. 545,000 ψηφοφόροι – 1140 εκλογικά κέντρα. Η προεδκλογική στα social media. Γκρίζα σύννεφα στην ΕΔΕΚ.