Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ: ” ΖΗΤΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ“- Εκτάκτως στην Επ. Οικονομικών της Βουλής η αλλαγή μεθοδολογίας. Το ΑΚΕΛ μελετά τη λήψη νομικών μέτρων κατά του τέως Διοικητή της Κεντρικής Αθανάσιου Ορφανίδη. ” Η ΚΡΕΤΥΚ αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις με της εταιρεία Noble”.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: “ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ“- Ποιος ευθύνεται για την εκτόξευση του ποσού ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών στα 10 δις; “ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ“- Έως τη Δευτέρα άλλες τρεις συγχωνεύσεις. Από Δευτέρα αρχίζουν οι έλεγχοι στα αεροδρόμια.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ: “ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΚΟΝΤΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ“-Επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου ζητεί η αντιπολίτευση. Πανικός χθες για λίγη βενζίνη- Κλείνουν τα πρατήρια και… το επάγγελμα. Περίπου 15.000 οι δηλώσεις για ψήφο στο εξωτερικό- Μετρούσαν αιτήσεις έως χθες το απόγευμα.

Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: “Ρωσικό μπλοκ στο Μνημόνιο“- τα 2,5 δις ευρώ της Μόσχας ανατρέπουν τους σχεδιασμούς. Τέσσερις μνηστήρες-κολοσσοί για την ενδιάμεση λύση– Θέμα ωρών η προκήρυξη- ΔΗΣΥ: Νέα εκτροπή η ανάθεση στην ΚΡΕΤΥΚ. Ορφανίδης: “Σωσίβιο το μνημόνιο συνεργασίας”. Σαρωτικές αλλαγές στα τοπικά σχέδια Λευκωσίας.

ΧΑΡΑΥΓΗ: “Σιγήν ιχθύος από Αναστασιάδη-Λιλλήκα για τα περιουσιακά τους στοιχεία“- Τη δημοσιοποίησή τους, τόσο για τις συνδεδεμένες με τους υποψηφίους εταιρείες όσο και για την οικογενειακή περιουσία  ζητά το επιτελείο Μαλά. Στρατιωτικοί ακόλουθοι στις χώρες μόνιμα μέλη του Σ.Α. Ουρές στα πρατήρια βενζίνης. Αναστασιάδης-Λιλλήκας να αποσύρουν τις θέσεις τους για το Κυπριακό. Αποφασιστικότητα για υδρογονάνθρακες.