Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: Πρωτοσέλιδο σήμερα “ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ”. SMS υποψηφίων προκαλούν αντιδράσεις. Οι “κλέφτες επιβίωσης” και η άποψη νομικών. Κτύπησαν Βούλγαροι χρυσοδάκτυλοι. Χριστούγεννα θα δούμε ήλιο. Οδηγούμαστε σε κούρεμα και χρεοκοπία.

ΠΟΛΙΤΗΣ: “ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ …. ΕΥΡΩΡΟΥΒΛΙΑ” -Εμπλοκή της Μόσχας  ευνοούν όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι. Έπεσε η πρώτη αγωγή για τα αξιόγραφα. Συντηρούν όμως και το κούρεμα. Συνταγματικό το πλαφόν. Περικοπές  28%  έως και το 2014 στους μισθούς των βουλευτών.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: “ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΔΝΤ” – Ο Πούτιν άνοιξε παράθυρο στο Κυπρικαό μνημόνιο. Φοιτήτριες θύματα κυκλωμάτων. Εκτός σχεδιασμού αστυνομίας το έγκλημα. Δραστική αύξηση μαθητών ως το 2020. ΝΑΣΑ – Γιατί ο κόσμος δεν τελείωσε χθες. Ωρολογιακές βόμβες μερικές υπεραγορές.

ΑΛΗΘΕΙΑ: “ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ- ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΗ ΤΡΟΙΚΑ”. Λαική: υποχρεωτική μετατροπή αξιογράφων. Χριστόφιας- άκουγε τα κάλαντα, έψαλλε κατάρες. Εφιάλτεςχρεοκοπίας και κουρέματος.

ΧΑΡΑΥΓΗ: “ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ  ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ” – σε οικονομική καταστροφή θα οδηγούσε η δημοσιοποίηση της. Ψευδολογίες από τε επιτελείο του Λιλλήκα. Τώρα είναι εκ των έσω τα βέλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

δ