Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΠΟΛΙΤΗΣ:  Πρωτοσέλιδο σήμερα “ΠΕΙΡΑΜΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΑ ΔΝΤ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ”. Η ώρα της αλήθειας για τους Βουλευτές. Φουντώνουν οι αντιδράσεις… ΗΛΙΟΣ : Διασώθηκε η καταδίκη. Θάνατος στο δίαυλο. Ελπίδες για θεραπεία της λευχαιμίας. Υποπτος ο σύζυγος για το φόνο –  σίγουρα δεν αυτοκτόνησε. Πιθανά σενάρια για το κόσμο του 2030.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: “ΣΤΡΑΓΓΙΣΑΝ ΤΗ CYTA ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΗΚ” – πήραν δάνειο να πληρώσουν μισθούς. Σε απεργίες το προσωπικό. Αντιδράσεις χωρίς όρια κατά των μέτρων. Ανατέλλει και πάλι “ΗΛΙΟΣ”. Το μεγάλο φαγοπότι στα νοσοκομεία. Έκοβαν κι’ έραβαν οι Δήμοι. Πληρώναμε για αλλοδαπούς φοιτητές….Με υποθετικό ποσό ο Σιαρλή στο Γιούρογκρουπ.

ΑΛΗΘΕΙΑ: “ΠΑΓΩΝΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ”- θα γίνει νέα διαπραγμάτευση με τη τρόικα. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ ενημέρωσε τον υπουργό οικονομικών. Τέλη Ιανουαρίου πάει το μνημόνιο.Σε κλοιό σήμερα η βουλή. Ξανά η δίκη για τη τραγωδία της “Ηλιος”. Θέμα Γ. Λιλλήκα θέτει στη βουλή η Αθηνά.

ΧΑΡΑΥΓΗ: “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ”- ο γγ του ΑΚΕΛ άντρος Κυπριανού καταγγέλει ότι η Κύπρος γίνεται μπάλα στην αντιπαράθεση ΔΝΤ- κομισιόν. Η CYTA θα δανείσει το κράτος με 100 εκατ.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: “ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕ ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ – 10,3 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ”. Μόνο στη τράπεζα Κύπρου οι διαγραφές χρεών. Χάνει την ΑΤΑ ο ιδιωτικός τομέας. Επανεκδικάζεται η υπόθεση “Ηλιος”. δίνει  100  εκατ. η CYTA, φωνάζουν οι εργαζόμενοι. Τους παρέδωσε πιστόλι και το έχασαν….