Επισκόπηση Κυπριακού τύπου

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κύριο θέμα “ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ”- έκθεση-κλειδί από τη PIMCO  που θα κρίνει πολλά. Στα 10 δις. καιγόμαστε… Ρουσφέτια Καρογιάν με πατέντα. Αναστάτωση στη αγορά λόγω νέων φόρων. Απολύσεις στις Κ.Α. με χαριστικές αποζημιώσεις. Νέες κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών.

ΠΟΛΙΤΗΣ:  Πρωτοσέλιδο σήμερα “ΨΗΦΙΣΤΕ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ … ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!” Δραματική έκκληση Σιαρλή. Καλημέρα από την PIMCO. CYTA- Κάτω τα χέρια από τα λεφτά μας.Κ.Α.- Χαριστικές αποζημιώσεις και μειωμένο ενδιαφέρον.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ: “ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ PIMCO” – σε αναμμένα κάρβουνα για το ποσόν της ανακεφαλαιοποίησης. Φοβούνται ότι η CYTA  έχει ήδη πωληθεί. Καθημερινό φαινόμενο οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Ανάστατοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων.

ΑΛΗΘΕΙΑ: “ΣΤΑΥΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ”- καταγγελία- βόμβα στη Βουλή. Σήμερα η λυπητερή από PIMCO. Πέτρινα χρόνια μέχρι το 2014. Σιαρλή: Προανήγγειλε εμμέσως ιδιωτικοποιήσεις.

ΧΑΡΑΥΓΗ: “Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ¨… ΠΕΟ- αυτή δεν ει΄ναι η Ευρώπη που οραματιστήκαμε. Αποσιωπά τα λάθη των τραπεχών ο ΔΗΣΥ. Δημοκρατική η πορεία του Σταύρου Μαλά,