Επισκόπηση Αθηναϊκού Τύπου

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Τι ανακοίνωσε ο Γ.Στουρνάρας στη Βουλή- “ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ 13% ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ”-Σφοδρή αντιπαράθεση Κυβέρνησης-Αντιπολύτευσης.  Προαναγγελία και νέων προγραμμάτων για Τουρισμό, Αγρότες, Ενέργεια- “20 ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 350.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ”. Η “β” σοκάρει και σας στέλνει στο ταμείο-“Το στοίχημα κερδίζεται σίγουρα με την Banca”. Λίστα Λαγκάρντ-“Χαμένοι  στα αντίγραφα”.

ΕΘΝΟΣ: Φορολογικό νομοσχέδιο- Συναλλαγές μόνο με κάρτα για αγορές άνω των 500 ευρω. Ανατροπές στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις φέρνουν οι συγχωνεύσεις των τμημάτων-“ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ”“Επανέρχεται η βάση του 10”. Νέο άλμα ανεργίας τον Οκτώβριο-“Χωρίς εργασία ο ένας στους τρεις στην Αττική”. Κατηγορώ από Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκαρντ- “Ο Διώτης μοίραζε τα στικάκια σαν μαρουλόφυλλα”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ψηφίζεται σήμερα το Νομοσχέδιο στη Βουλή- “ΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ”– Αναλυτικοί πίνακες και παραδείγματα με τους φόρους για τα εισοδήματα του 2013. “Εισαγγελείς καλούν Διώτη να εξηγήσει την αντιγραφή”.Σάρωσε στις υποψηφιότητες η ταινία του Σπίλμπεργκ- Ο “Λινκολν” φλερτάρει με 12 Όσκαρ. ΑΝΑΚΆΛΥΨΗ: “ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ “ΑΣΠΙΔΑ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ”.

ΤΑ ΝΕΑ: Συνθήκες ανατροπής του πολιτικού σκηνικού με τη ΝΔ να αποκτά προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις και την αξιωματική αντιπολίτευση να υποχωρεί στη δεύτερη θέση-“ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ”- Η Κυβέρνηση εξαργυρώνει τη δόση- Ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει την “Αμαλιάδα”. Νέφος- “Δεν ξέρουμε τι αναπνέουμε”. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ-” Η Ευρώπη θα ήταν ατελής χωρίς της Ελλάδα”. Ξέσπασμα Βενιζέλου- “Δεν είμαι ο άγιος Νεκτάριος”. Λίστα Λαγκάρντ- “Και ένα και δύο και πολλά στικάκια”. “Να ενταθεί ο πόλεμος κατά της ανεργίας”.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Η “τρίτη όψη” στα ΜΜΕ- “Απ’ το Βατοπέδι της Μαγνησίας στην έκδοση εφημερίδας”. Το ΙΟΒΕ  δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία του Γ. Στουρνάρα-“ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ”Ύφεση στο 4,6%- Ανεργία στο 27,3%. “Στη Βουλή ο “μουντζούρης” για την παραποίηση του usb”. Eπιχείρηση βίλα Αμαλίας 2- “Καθαρά πρόσωπα στη δίκη με τον κουκουλονόμο”. Ο “αναρχικός” του ΣΥΡΙΖΑ. Υγεία– Με…ΦΕΚ καταργούν οι κλινικές. ΣΕΠΕ: Κλείνουν επιθεωρήσεις εργασία.