Επισκόπηση Αθηναϊκού Τύπου

ΕΘΝΟΣ: 4.500 καταθέτες σε Λουξεμβούργο- Λέχτενσταϊν- Από το 2007 οι Γερμανοί μας έδιναν τα στοιχεία, αλλά Καραμανλής και Αλογοσκούφης “σφύριζαν αδιάφορα”. Έρχονται με υπερεξουσίες- “ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΚΕΡΒΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ”. Ναρκω-Βαρόνοι- Οι αρχηγοί της μαφία των ένστολων.

H ΒΡΑΔΥΝΗ: “ΙΚΑ: ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ”– “Τι αλλάζει για άντρες και γυναίκες”- Οι εδικές περιπτώσεις και τα βαρέα και ανθυγιεινά. ΕΦΟΡΙΑ: 20+1 αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος. Κωνσταντινούπολη: Ταξίδι με άρωμα από τον Βόσπορο- Η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός τις Άγιες Ημέρες των Θεοφανίων- Η σημερινή εικόνα της Πόλης, που ξέρει να πλανεύει.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σε δικαστική πολιορκία ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου- “ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ”. 60.000 θέσεις στον Ιδιωτικό τομέα για ανέργους μέσω ΕΣΠΑ. Οι καυτές συνομιλίες της δικογραφίας- ” Ο κοριός της ΕΥΠ…καίει τους “58” του κυκλώματος ναρκωτικών”.

ΤΟ ΒΗΜΑ: “Βγήκαν μαχαίρια για τη λίστα Λαγκάρντ”- Σε κλοιό πέντε κακουργημάτων ο πρώην “τσάρος”. Γ.Παπακωνσταντίνου: “Ξέρω ποιος αλλοίωσε τη λίστα”– Ε.Βενιζέλος: “Είναι προκλητική η στάση του”. Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Δεν είμαι εισαγγελέας, είμαι υπερασπίστρια”.Μεταμνημονιακά σενάρια- Το σχέδιο για τη “Νέα Ελλάδα”.

 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Ένα-ένα βγαίνουν τα σκάνδαλα του έκπτωτου “τσάρου”- “ΠΑΓΩΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ”– Πρόστιμο 1,2 εκατ. ευρώ επιβλήθηκε μόλις τώρα στην εταιρεία Kraft που εκπροσωπεί η κυρία Ελένη Παπακωνσταντίνου, ενώ η υπόθεση “αράχνιαζε” 2 χρόνια επί υπουργίας του ξαδέλφου της. “Επιστήμονες στις offshore και σε θέσεις στο Δημόσιο”- Χωμένοι παντού οι μεγαλοδικηγόροι. Για δες σύμπτωση: Από σόι δωσίλογων της Κατοχής “τζάκια” Παπακωνσταντίνου- “Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ”.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:Κάθαρση, δημέυσεις και τιμωρία“- Κυβέρνηση και Δικαιοσύνη κινούνται ταχύτατα σε υποθέσεις σκανδάλων και διαφθοράς- Απαίτηση και των δανειστών. Ναρκομαφία με εμπλοκή αστυνομικών– Προστασία σε Αλβανούς κακοποιούς. Με νοθευμένα καύσιμα 20% των πρατηρίων- Έξαρση του λαθρεμπορίου. Προειδοποίηση ΔΝΤ προς ΗΠΑ για τη βιωσιμότητα του χρέους, παρά τη συμφωνία στο Κογκρέσο.

REAL NEWS :Ανήκει στον σύζυγος της εξαδέλφης του Παπακωνσταντίνου- “ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ 5 ΩΡΩΝ !“. Δ.Αβραμόπουλος: “Να αποδοθούν ευθύνες και να αποκατασταθεί η οικονομική βλάβη του Δημοσίου”. Τέρενς Κουίκ:”Δεν θα στηρίξουμε της νπρόταση του ΣΥΡΙΖΑ εάν εξαιρεθεί ο Παπανδρέου”.Νίκος Παππάς: “Το όνομα Βενιζέλς είναι συνώνυμο του σκανδάλου της λίστας Λαγκάρντ”.Στο σφυρί” η βίλα της Δήμητρας. “ΚΛΕΙΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ και καταργήστε τη μονιμότητα”.