Επισκόπηση Αθηναϊκού Τύπου

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Επίδομα ανεργίας σε ελεύθερους επαγγελματίες– Σήμερα οι αποφάσεις έως Μάρτιο αρχίζουν οι πληρωμές, Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τα ξαδέλφια του ”τσάρου”- Ο Πεπόνης καλεί ως ύποπτους Ελένη Παπακωνσταντίνου, Α.Ρωσσόνη, Σ.Σικιαρίδη, Οι έμποροι ναρκωτικών δίναν εντολές σε αστυνομικούς -Τηλεφωνικές συνομιλίες -σοκ, ”Λουκέτο” σε δεκάδες δημοτικά κολυμβητήρια – Δεν υπάρχουν χρήματα για πετρέλαιο.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ:  Κάνουν Φορο-χώραφα και τα εκτός σχεδίου-Ηλεκτρονική πρόσκλησή θα απευθύνει το υπουργείο οικονομικών, Κίνδυνος για την υγεία από τα τζάκια-δηλητήριο- SOS εκπέμπουν οι υγειονομικοί φορείς, Σφοδρή αντιπαράθεση για την Λίστα Λαγκάρντ– Η κυβέρνηση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:  Οι Η.Π.Α. απέφυγαν το δημοσιονομικό βάραθρο,Πρωτογενές πλεόνασμα 2.3 δισ. ευρώ- Εντός στόχων ο προϋπολογισμός, 9.3 δισ. οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, Μετωπική σύγκρουση για την λίστα Λαγκάρντ – Μεταξύ κυβέρνησής και ΣΥΡΙΖΑ -Στους οικονομικούς εισαγγελείς συγγενείς και συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου, Ο Μάριο Μόντι στον προεκλογικό στίβο.

ΕΘΝΟΣ: Ο πόλεμος της λίστας – Επιμένει σε προανακριτική και για Βενιζέλο ο ΣΥΡΙΖΑ, Ελεύθεροι Επαγγελματίες-Ψάχνουν για 45.000 συνταξιούχους- φαντάσματα, ”Κοριός” της Ε.Υ.Π.- Οι διάλογοι της μαφίας των ναρκωτικών, Οι υπερ-πλούσιοι- 1.4 δισ. ευρώ η περιουσία των 100 ‘Κροίσων’, Μάχη ζωής ξαναδίνει ο Ούγκο Τσάβες.

ΤΑ ΝΕΑ: Κόβουν τις συντάξεις από τα ”φαντάσματα”-Στα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η ζημιά των ασφαλιστικών ταμείων από παράνομες καταβολές την τελευταία δεκαετία, Λίστα πόλωσης -Παραπομπή και Βενιζέλου ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ – Οι ”μάσκες” έπεσαν απαντά το ΠΑΣΟΚ, Χρυσαυγίτικο παραλήρημα κατά Παπούλια.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Η Ελλάδα θα δει σύντομα ”φως στο τούνελ”– Μπαίνουμε σε αναπτυξιακή τροχιά, διεμήνυσε  από την Κύπρο ο Α.Σαμαράς, Απίστευτο και Ανθελληνικό – Δεν αναγνωρίζουν τις ταυτότητες των Ελλήνων σε αεροδρόμιο της Δανίας, 450 εκατ. ευρώ τα χρέη του ΕΟΠΥ στις κλινικές – Για το 2012.

Η ΑΥΓΗ: Λίστα Λαγκάρντ-Δίδυμο ποινικών ευθυνών, Διεθνής Ερυθρός Σταυρός- Πρωτόγνωρη φτώχεια στην Ευρώπη, ”Μπάτσοι πουλάνε ηρωίνη” -Ξεκίνησαν οι απολογίες.