Επισκόπηση Αθηναϊκού Τύπου

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ“- Έως 18 Ιανουαρίου συζητείται η πρόταση Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ για Παπακωνσταντίνου- Ρεπουμπλικανοί βουλευτές αντιδρούν στη συμφωνία. Συνελήφθησαν επίορκοι της Ε.Λ.ΑΣ. Έλληνες ερευνητές αποσπούν διεθνή βραβεία.

ΤΑ ΝΕΑ: Το νομικό παρασκήνιο πίσω από την πρόταση των τριών κομμάτων για Παπακωνσταντίνου- “ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ”-Ακόμα κι αν υπάρξει παραγραφή θα αποφύγει τη δίκη ο πρώην υπουργός Οικονομικών. ” Ο χρησμός της Μέρκελ και το στοίχημα Σαμαρά”. Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ”.

ΕΘΝΟΣ: Ιλιγγιώδης αύξηση 1 δις ευρώ τον μήνα στα ληξιπρόθεσμα χρέη- “ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ“. Έρχεται τσουνάμι- “ΕΝΔΕΚΑΔΑ” ΝΕΩΝ ΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ. “Τρικομματικός κλοιός για τον Παπακωνσταντίνου. Ομπάμα-Γερουσία: Συμβιβασμός στο “παρά πέντε”.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Πολιτικοί εταίροι, αντίπαλοι και θεσμικοί στο κάδρο της προανακριτικής-“ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ”. Τσιγάρα- Απώλειες 800 εκατ. από το λαθρεμπόριο. Επαγγελματοβιοτέχνες- Στον αέρα το επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αποκαλυπτική Συνέντευξη με τον επί τρία χρόνια (2000-2003) Στρατιωτικό Ακόλουθο της Ελληνικής πρεσβείας στο Τελ Αβίβ- Αντιστράτηγος ε.α. Ι. Μπαλτζώης: “Νέα Ίμια μπορεί να στήσει η Τουρκία”. Παπακωνσταντίνου: ” Δεν θα γίνω η Ιφιγένεια κανενός”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ο πρώην “ΤΣΑΡΟΣ” στο δόκανο της προανακριτικής επιτροπής- “ΣΙΓΟΥΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ”– Βενιζένος-Πασοκ κατά Διώτη για ευθύνες, κατά ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική εκμετάλευση. Το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά για το 2013: “ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ”– Περισσότερα τα χρήματα που θα μπουν στη χώρα απ’ αυτά που μας αφαιρεί η λιτότητα. 7 Αστυνομικοί σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Τι προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για το 2013- “Αποδείξεις:πώς θα γίνεται η έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ”. Συνταξιοδοτικός οδηγός με παραδείγματα βάσει των τελευταίων εγκυκλίων- ” ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ- ΤΑ ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ για ασφαλισμένους με Βαρέα”. Το 2013 θα κερδίσουμε το στοίχημα με το μέλλον.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Οι 5+1 φόροι που καλείται να πληρώσει η εξουθενωμένη ελληνική κοινωνία- “ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΠΑΚΕΤΟ του Ιανουαρίου”. Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 93916 (ΤΗΣ 9ης ΣΕΙΡΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 4.000.000 ΕΥΡΩ– Ποιοι είναι οι τυχεροί και ποιοι οι “άτυχοι” του Κρατικού Λαχείου.