Επικό προεκλογικό σποτ του ΚΙΝΑΛ… Ο ΣΥΡΙΖΑ, το GPS και η στροφή δεξιά (Video)

Το επικό πρώτο προεκλογικό σποτ του Κινήματος Αλλαγής για τις Ευρωεκλογές.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο προεκλογικό σποτ του Κινήματος Αλλαγής. Το σποτ διεκδικεί μια θέση μεταξύ των πιο έξυπνων αλλά και… καλτ των τελευταίων χρόνων.

Ένα «παρδαλό» ροζ και μπλε SUV που ταξιδεύει σε επαρχιακό δρόμο. Το πλάνο στο εσωτερικό του αμαξιού, αποκαλύπτει τα φυλαχτά με τα πρόσωπα του Παύλου Πολάκη, της Κατερίνας Παπακώστα και της Έλενας Κουντουρά, το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ στο τιμόνι, μια φωτογραφία των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου στη θέση του ηχοσυστήματος και ένα πούρο στο καντράν.

Η μουσική που ακούγεται στο αυτοκίνητο είναι μια παρωδία του Bella Ciao, ενώ το GPS προειδοποιεί τον οδηγό για στροφή αριστερά. Ο οδηγός προσπερνά αυτήν και όλες τις υπόλοιπες αριστερές στροφές, την ώρα που η μουσική γυρίζει στο γνωστό και αγαπημένο «(σε πλάνεψε η) Dolce vita».

Το αυτοκίνητο που συμβολίζει την κυβέρνηση και φέρει μάλιστα και σημαιάκι με το πρόσωπο της Μέρκελ στο παρμπρίζ στρίβει τελικώς δεξιά και πέφτει σε αδιέξοδο, όπου βρίσκεται ήδη σταματημένο ένα άλλο αμάξι με σημαιάκια της Νέας Δημοκρατίας αλλά και μια με το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

«Στις Ευρωεκλογές στείλε μήνυμα, Κίνημα Αλλαγής» είναι το τελικό μήνυμα του επικού σποτ.