Επικό βίντεο: Η καλύτερη δικαιολογία … στον… «κερατά»

Η απιστία είναι κακό πράγμα, αλλά, συνήθως εκείνος που την πληρώνει είναι ο «τρίτος» που μπαίνει στη μέση και είναι αναγκασμένος να σκεφτεί την πιο απίθανη δικαιολογία για να πείσει.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο γαλλικό κανάλι Canal+ δείχνει μια επική περιπέτεια ενός νεαρού που τρέχει στη ζούγκλα και καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από οπλισμένους άνδρες, σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο.

Το δέντρο κόβεται από τους κυνηγούς του και ο ίδιος βρίσκεται σε ένα ποτάμι με μοναδική σωτηρία τον κορμό, καθώς δέχεται καταιγισμό πυρών.

Αφού πέσει στον … πλησιέστερο καταρράκτη βρίσκεται μέσα σε μια μονάδα κατασκευής επίπλων και λίγο πριν τεμαχιστεί από το ειδικό μηχάνημα κοπής ξύλων, πέφτει αναίσθητος μέσα σε μια ντουλάπα που συναρμολογείται μηχανικά.

Στην πορεία αυτής της Οδύσσειας, βεβαίως βεβαίως, έχασε τα ρούχα του και για αυτό εμφανίστηκε στην ντουλάπα μόνο το σώβρακο.

Αυτή ήταν η δικαιολογία που έδωσε ο ημίγυμνος νεαρός όταν ο άνδρας του σπιτιού άνοιξε την ντουλάπα της κρεβατοκάμαράς του.

Μάλιστα ο κατά τα φαινόμενα απατημένος σύζυγος δείχνει να πιστεύει την ιστορία του νεαρού.

Το σύνθημα της διαφήμισης είναι πως μια καλή ιστορία είναι πάντα πιστευτή, ωστόσο, άγνωστο εάν θα μπορούσε να ισχύσει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα χωρίς να πέσουν μπουνιές