Επικρατεί ο νόμος της σιωπής…

Ο νόμος της σιωπής επικρατεί μεταξύ πολιτικών, κομμάτων, επιχειρηματιών και τραπεζικών αναφορικά με τις  τους υπευθύνους που οδήγησαν στις τραγικές οικονομικές συνθήκες την χώρα μας.

Αυτό ανέφερε την περασμένη Παρασκευή στην μεσημεριανή ειδησεογραφική εκπομπή του Μέγκα και στο Παύλο Μυλωνά, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Κάρογιαν, τονίζοντας ότι όλοι γνωρίζουν αλλά δεν μιλούν καθώς “όλοι έχουν λερωμένοι την φωλιά τους” και “κρατάνε τα στόματα κλειστά” καθώς φοβούνται ότι αν μιλήσουν θα μιλήσουν και οι άλλοι για αυτούς.

Τα εγκλήματα που οδήγησαν την Κύπρο ένα βήμα πριν την χρεοκοπία καλύπτει όλο το συνάφι του “λευκού κολάρου”, όπως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην Ιταλία σύμφωνα με τα λεγόμενα του του κ. Κάρογιαν και όταν “σπάσει” ο πρώτος και μιλήσει θα ακολουθήσουν και άλλοι και η αλήθεια θα βγει στο φως.

Ο κ. Κάρογιαν αρνήθηκε κατηγορηματικά εμπλοκή του ιδίου σε σκάνδαλα μετά από σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου για όσα ακούγονται και για τον ίδιο, λέγοντας ότι αναμένει πως όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα και η λάσπη που δέχθηκε με αστήριχτες παραφιλολογιες θα καταρρεύσει.