Επιβλητική νίκη του ΑΠΟΕΛ με 4-0

Για τρίτη  φορά στην ιστορία του το ΑΠΟΕΛ περνά στη  φάση των ομίλων του Champions League  και αναμονή για την κλήρωση της Πέμπτης που θα φέρει την ομάδα μας απέναντι σε κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Οι πρωταθλητές μας κέρδισαν με το εντυπωσιακό 4-0 την Άαλμποργκ στο Στάδιο ΓΣΠ και προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 5-1.

Η επικράτηση του ΑΠΟΕΛ όπως δείχνει και το σκορ ήταν επιβλητική και σε κανένα στάδιο του αγώνα δεν επέτρεψε στους πρωταθλητές Δανίας να διεκδικήσουν κέρδος.

Οι βάσεις πρόκρισης μπήκαν από το πρώτο ημίχρονο και με προβάδισμα δύο τερμάτων οι πρωταθλητές μας πατούσαν γερά. Στο 29′ ο Βινίσιους έδωσε προβάδισμα (1-0) στο ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα μας στο 16′ πλησίασε νωρίτερα το γκολ με τον Γκόμες και στο 31′ δυνατό σουτ του Μαντούκα εξουδετέρωσε σωτήρια ο Λάρσεν.

Ένα λεπτό πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Ντε Βινσέντι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 για το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη.

Συνέχισε να υπερέχει το ΑΠΟΕΛ και στο δεύτερο μέρος και στο 64′ ο Στάθης Αλωνεύτης πέτυχε το 3-0 και στο 74′ ο Σιέρινταν διαμόρφωσε το 4-0.

Η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ αποτελεί τεράστια επιτυχία και μπαίνει αήττητο στη φάση των ομίλων της μεγαλύτερης συλλογικής διοργάνωσης του κόσμου.

Το ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε με τους Πάρντο, Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο, Αμτωνιάδης, Μοράις, Βινίσιους, Γκόμες, Ντε Βινσέντι (81′ Εφραίμ), Μαντούκα (61΄ Αλωνεύτης), Σέρινταν (79΄ Τζιμπούρ).

Το σημερινό ήταν το τέταρτο φετινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στη διοργάνωση. Στην τρίτη προκριματική φάση είχε απ