Επεισοδιακή σύλληψη 30χρονου – «Καρφώθηκε» σε πάσσαλο της ΑΗΚ

Επεισοδιακή σύλληψη 30χρονου – Καρφώθηκε σε πάσσαλο της ΑΗΚ

Γύρω στις 00.25 σήμερα τα ξημερώματα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας σε περιοχή της Λεμεσού, εντόπισαν όχημα που οδηγείτο από 30χρονο, να κινείται ύποπτα και του έκαναν σήμα να σταματήσει.

Ο 30χρονος παρέλειψε να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να προσκρούσει σε πάσσαλο της ηλεκτρικής και να ακινητοποιηθεί. Στη συνέχεια, ο 30χρονος εγκατέλειψε το όχημα του και τράπηκε σε φυγή πεζός, ενώ ανακόπηκε σε κοντινή απόσταση. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές τόσο στο όχημα όσο και στον πάσσαλο, με αποτέλεσμα να προκληθεί προσωρινή διακοπή ρεύματος στην περιοχή.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 30χρονου κοκαΐνη μεικτού βάρους 2.5 γραμμαρίων περίπου και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Παράλληλα, ο 30χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο νάρκοτεστ, με θετικό αποτέλεσμα.

Επίσης, γύρω στις 11.20 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία για τροχαία σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, μεταξύ Μονής – Παρεκκλησιάς. Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν ένα αυτοκίνητο να βρίσκεται ακινητοποιημένο στο παγκέτο του δρόμου, έξω από τη λωρίδα ασφαλείας.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο, ενώ ο 44χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρτική εξέταση αλκοτέστ με ένδειξη 120μg% αντί 22μg% που είναι το επιτρεπόμενο από το νόμο όριο. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Τροχαία Λεμεσού για τελική εξέταση με ένδειξη 100μg% αντί 22μg % και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται και για τις δύο υποθέσεις.

Check Also

ΥΠΕΣ: Απαντά με επιστολές στην Ατταλίδου και την καλεί να απολογηθεί

Απάντηση Υπουργείου Εσωτερικών σε παραπλανητικό και αναληθές δημοσίευμα σε σχέση με δήθεν απόκρυψη στοιχείων για …

Υπ. Υγείας: Στοιχεία νοσηλειών με βάση το ιστορικό εμβολιασμού

Υπ. Υγείας: Στοιχεία νοσηλειών με βάση το ιστορικό εμβολιασμού  Στο πλαίσιο των προσπαθειών του Υπουργείου …