Επεισοδιακή σύλληψη: Ρίψη πυροβολισμού και επίθεση με … σμίλες….

Επεισοδιακή σύλληψη: Πυροβολισμοί στον αέρα και επίθεση με … σμίλες….

Επεισοδιακή ήταν η επιχείρηση της ΥΚΑΝ η οποία στήθηκε μετά από  πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχή συγκεκριμένης κατοικίας στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα η πληροφορία έκανε λόγο για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών με παραλήπτες δύο αδέρφια, τα οποία τέθηκαν υπό παρακολούθηση. Κάποια στιγμή, θεάθηκε πρόσωπο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να προσεγγίζει την οικία των δύο προσώπων, το οποίο ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ.

Προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, ωστόσο ανακόπηκε και αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, περίπου ένα κιλό κάνναβης, αυτός συνελήφθη, παρά το ότι προέβαλε αντίσταση.

Ακολούθησαν έρευνες στην οικία, υποστατικά και οχήματα, από όπου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια

Στην οικία βρίσκονταν διάφορα πρόσωπα, μεταξύ τους και οι δύο ένοικοι, οι οποίοι αντέδρασαν στις έρευνες, με λεκτικές απειλές, ένταση και επίθεση προς τα μέλη της Αστυνομίας. Ολόκληρη η οικογένεια επιτέθηκε εναντίον των μελών της ΥΚΑΝ με ξύλα και σμίλες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από αυτούς.

Εναντίον των δύο ένοικων εκδόθηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Επίσης στην οικία βρισκόταν τέταρτο πρόσωπο, στο αυτοκίνητο του οποίου, μετά από έρευνα, εντοπίστηκε χειροποίητο τσιγάρο που περιέχει κάνναβη και συνελήφθη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά το περιστατικό, έγινε χρήση του υπηρεσιακού οπλισμού, με ρίψη προειδοποιητικού πυροβολισμού στον αέρα, από τα μέλη της ΥΚΑΝ.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.