Επεισοδιακή καταδίωξη 32χρονου – Εντόπισαν πέραν του ενός κιλού κάνναβης

Επεισοδιακή καταδίωξη 32χρονου – Εντόπισαν πέραν του ενός κιλού κάνναβης

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 32 ετών, προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομη κατοχή, προμήθεια, χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση τον 32χρονο, ο οποίος γύρω στις 7.10 χθες το απόγευμα, θεάθηκε να οδηγεί το όχημα του και να έχει συνάντηση σε περιοχή της Λεμεσού με 26χρονο οδηγό δεύτερου οχήματος, στο οποίο επέβαιναν ακόμα δύο άγνωστα πρόσωπα.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Αστυνομίας έκανα σήμα στον 26χρονο οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ενώ αυτός οδήγησε τα αυτοκίνητο του προς τα πίσω με αποτέλεσμα να προσκρούσει με το μπροστινό μέρος του υπηρεσιακού οχήματος, ενώ ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει. Ακολούθως, το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, ενώ στη σκηνή υπήρχε μία τσάντα, η οποία περιείχε μία νάιλον συσκευασία με ένα περίπου κιλό κάνναβης.

Επίσης, σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε δεύτερη νάιλον τσάντα που περιείχε κάνναβη βάρους 17 γραμμαρίων περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ο 32χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα τα ξημερώματα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση διερευνάται από την ΥΚΑΝ Λεμεσού.