Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη 47χρονου στη Λάρνακα

Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη 47χρονου στη Λάρνακα

Στη σύλληψη 47χρονου, για διάπραξη σωρείας τροχαίων αδικημάτων, προχώρησε νωρίς το απόγευμα, η Αστυνομία.

Γύρω στις 2.20μ.μ. σήμερα, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών Λάρνακας, έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο που κινείτο στην οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, στη Λάρνακα, να σταματήσει για έλεγχο. Παρά τις υποδείξεις των αστυνομικών, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και παρά τις συνεχείς υποδείξεις τους να σταματήσει, ο οδηγός οδηγώντας επικίνδυνα, συνέχισε την πορεία του, παραβιάζοντας σε δύο μάλιστα περιπτώσεις το κόκκινο, σε φωτοελεγχόμενες διασταυρώσεις.

Σε δύο επίσης περιπτώσεις το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε από μέλη της Τροχαίας Λάρνακας και της Τροχαίας Αρχηγείου, να κινείται με 160 χιλιόμετρα αντί 65, στην λεωφόρο Λεμεσού, στη Λάρνακα και 186 χιλιόμετρα την ώρα αντί 100, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου.

Η καταδίωξη του εν λόγω οχήματος συνεχίστηκε και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, όπου γύρω στις 2.45μ.μ., στην περιοχή Σκαρίνου, τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να το ανακόψουν.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 47χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος όπως προέκυψε από περαιτέρω εξετάσεις οδηγούσε με στερημένη άδεια οδηγού και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ο 47χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε και οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς. Ακολούθως, υπέγραψε εγγύηση €1,000, για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου, αύριο 18 Μαρτίου και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου διερευνά την υπόθεση.