Επαφές Προέδρου με επενδυτικούς παράγοντες σήμερα στο Κουβέιτ

Στην οικονομία εστιάζεται το σημερινό πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στο Κουβέιτ. Κατά τη δεύτερη και τελευταία μέρα της επίσημης επίσκεψής του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συναντήσεις με οικονομικούς και επενδυτικούς παράγοντες.

Το πρωί θα προσφωνήσει το επιχειρηματικό φόρουμ που διοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κουβέιτ και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με την Αρχή Επενδύσεων του Κουβέιτ (ΚΙΑ) στο παλάτι Bayan, στην παρουσία και του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

Εξάλλου, θα συναντηθεί με την εταιρεία KIPCO (Kuwait Project Company Holding), όπου θα είναι παρόντες και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης.

Το μεσημέρι, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρακαθίσει σε γεύμα που παραθέτει προς τιμήν του ανώτατος σύμβουλος του Εμίρη, στην παρουσία ανώτερων αξιωματούχων των εταιρειών ΚΙΑ και KIPCO.

Το απόγευμα, σε ειδική τελετή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρασημοφορήσει τον Επίτιμο Πρόξενο της Δημοκρατίας στο κράτος του Κουβέιτ Fahad Al Mojil.

Ο Πρόεδρος αναμένεται να αναχωρήσει αργότερα το απόγευμα για την Κύπρο.