Επαφές Αναστασιάδη με στελέχη του ΔΗΚΟ για κοινή δράση

Ο κάθε ένας από εμάς ,αλλά και όλοι μαζί, έχουμε την ατομική και συλλογική ευθύνη για το μέλλον της πατρίδας μας, δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την προεδρία Νίκος Αναστασιάδης, σε επαφές που είχε με στελέχη του ΔΗΚΟ Λευκωσίας, Αγλαντζιάς και Λατσιών.

Ο κ. Αναστασιάδης επεσήμανε το πόσο σημαντική υπέρβαση είναι η στήριξη της υποψηφιότητάς του από το ΔΗΚΟ.  «Αντιλαμβανόμενοι όμως την κρισιμότητα των στιγμών επιζητήσαμε αυτή την ύστατη ώρα την κοινή δράση για ένα καλύτερο μέλλον. Αναζητήσαμε μέσα από ένα απόλυτα ειλικρινή και ουσιαστικό πολιτικό διάλογο τις προγραμματικές συγκλίσεις που θα μπορούν να μας οδηγήσουν σε έξοδο από το αδιέξοδο αλλά και που δημιουργούν προοπτική και ελπίδα».

Με τη δέσμευση να τηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του ,ο  υποψήφιος πρόεδρος κάλεσε το εκλογικό σώμα να συστρατευτεί και να εργαστεί  για εκλογή από την πρώτη Κυριακή των προεδρικών εκλογών.

Στις συγκεντρώσεις παρευρέθησαν μεταξύ άλλων από το ΔΗΚΟ ο επικεφαλής πολιτικού σχεδιασμού Χρίστος Πατσαλίδης, ο γενικός οργανωτικός Φύτος Κωνσταντίνου και τα μέλη του εκτελεστικού γραφείου Χρίστος Ροδιάς,  Κίκης Θεοδότου και Έλενα Παπαδοπούλου.