Επαφές Αβέρωφ Νεοφύτου στην Αθήνα

Επαφές Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στην Αθήνα με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη

Κύκλο επαφών και συναντήσεων είχε χτες στην Αθήνα Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Της επίσκεψης του κ. Νεοφύτου στο Μέγαρο Μαξίμου, προηγήθηκε πρόγευμα εργασίας με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστο Στυλιανίδη. Ακολούθως συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Ιωάννη Μπρατάκο. Κύρια θέματα συζήτησης ήταν το επενδυτικό κλίμα όπως διαμορφώνεται σήμερα, το μέλλον της ευρωπαϊκής οικονομίας και οι συνέργειες που μπορούν να βοηθήσουν την αναπτυξιακή προοπτική Ελλάδας-Κύπρου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Α’ Αντιπρόεδρος, κα Σοφία Εφραιμόγλου, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Μπάμπης Μωραϊτης και το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων, Δρ. Χάρης Λαμπρόπουλος.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού είχε την ευκαιρία κατά την παραμονή του στην Αθήνα να συναντηθεί με την κα Ντόρα Μπακογιάννη, Μέλος της Βουλής των Ελλήνων. Ο κ. Νεοφύτου και η κ. Μπακογιάννη αντάλλαξαν απόψεις για τις γεωπολιτικές εξελίξεις που έχουν άμεσο αντίκτυπο στη περιοχή μας. Ο κ. Νεοφύτου, ευχήθηκε στην προσωπική του φίλη κ. Μπακογιάννη να ξεπεράσει σύντομα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.