Επανεκλέγεται ο Αναστασιάδης και μάλιστα με τη “βούλα” του ΑΚΕΛ

Ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΑΚΕΛ ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών βουλευτής δειπνούσε σε γνωστή ταβέρνα της Λευκωσίας συζητώντας με φιλική παρέα.

Μιας και έτυχε να είναι στα διπλανά τραπέζια δημοσιογράφος της Laimitomos.com, ήταν αναπόφευκτο να μην μάθουμε για το θέμα της συζήτησης…

Σε ερώτηση λοιπόν για το ποιός θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος στις προεδρικές εκλογές του 2018 η απάντηση του βουλευτή ήταν άμεση και αφοπλιστική:

“Φυσικά ο νυν Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος για μία ακόμα πενταετία διότι όπως δείχνουν τα πράγματα θα λύσει το κυπριακό  και εξάλλου η οικονομία μας πάει τώρα πολύ καλά”…

Ιδιαίτερα καυστικος όμως ήταν με το ΔΗΚΟ αναφέροντας τα εξής:

“‘Έχουμε κουραστεί με τα κόλπα του ΔΗΚΟ που είναι πάντα στο κέντρο και μία βγάζει αριστερά και μία βγάζει δεξιά. Πρέπει επιτέλους να δοθεί ένα τέλος με το ΔΗΚΟ που το μυαλό τους είναι συνεχώς στην εξουσία”.

Εγώ δεν θέλω ποτέ ξανά να συνεργαστεί το ΑΚΕΛ με το ΔΗΚΟ. Το ίδιο θέλουν και οι συντρόφοι μου διότι έχει χρόνια που το ΔΗΚΟ ταλαιπωρεί το πολιτικό σύστημα της Κύπρου”.

Άρα λοιπόν είναι μονόδρομος η επανεκλογή Νίκου Αναστασιάδη και την επόμενη πενταετία και μάλιστα με τη “βούλα” του ΑΚΕΛ.