Επανασύνδεση Τανιμανίδη – Μαυρίδη… Η αγκαλιά των δύο ανδρών (Video)

Στη Μύκονο, καλεσμένος στη βάπτιση των δίδυμων παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα είναι ο Γιώργος Μαυρίδης. Οι δύο άντρες αν και τους συνέδεε μακροχρόνια φιλία είχαν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια χωρίς να είναι σαφές το γιατί.

Αυτά όμως, φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν και δίνουν μια νέα ευκαιρία στη φιλία τους.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα το διάσημο ζευγάρι βαπτίζει τις δίδυμες κόρες του στη Μύκονο. Το μυστήριο πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό, με τη διακόσμηση στα χρώματα του ροζ να ξεχωρίζει και τη θάλασσα να ομορφαίνει ακόμη περισσότερο το χαρμόσυνο σκηνικό. Ακολουθεί δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.\

Το κάθε κορίτσι έχει τέσσερις νονούς. Τη Φιλίππα βαφτίζει ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Από την άλλη, την Αριάνα βαφτίζει η στενή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη κα ο Γιώργος Καμπουρίδης. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης ήταν εκείνοι που πάντρεψαν επίσης το ζευγάρι στη Σίφνο, το 2018.