Επανέρχεται κατά της επιτρόπου ο Οδυσσέας για παραβίαση δεδομένων Άθου

Ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, με σημερινή ανάρτησή του στο twitter, επανέρχεται κατά της επιτρόπου προστασίας δεδομένων, Ειρήνης Λοιζίδου, Νικολαίδου.

Να υπενθυμίσουμε τις αλληλοκατηγορίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα κανάλια μεταξύ Οδυσσέα και επιτρόπου όταν η Λοιζίδου επέμενε να αποκαλύψει ο Γενικός Ελεγκτής το όνομα του πληροφοριοδότη του σχετικά με σκάνδαλο στον ΟΠΑΠ.

Στη περίπτωση όμως, Άθου Αντωνιάδη όπου παραβιάστηκαν τα προσωπικά του δεδομένα στο θέμα της εφεδρείας, η επίτροπος δεν έδειξε τον ίδιο ζήλο να ζητήσει γραπτώς τον πληροφοριοδότη της εφημερίδας «Πολίτης» που αποκάλυψε τα προσωπικά δεδομένα του Άθου.

«Ο Πολίτης (στον οποίο εργάζεται ο σύζυγος της Επιτρόπου Προσωπικών Δεδομένων) εξαγγέλλει εκ μέρους της έναρξη έρευνας. Ο Πολίτης αποκάλυψε προσωπικά δεδομένα του κ. Αντωνιάδη τα οποία έλαβε από “στρατιωτικές πηγές”. Τις πηγές αυτές οφείλει να αποκαλύψει.»

Αυτούσια η σημερινή ανάρτηση Οδυσσέα:

«Η Επίτροπος τους ρώτησε λέει ο Πολίτης “μπας και παραβίασαν τα προσωπικά δεδομένα του Άθου”. Μα στον Γενικό Ελεγκτή απαίτησε γραπτώς επί ποινικού το όνομα του πληροφοριοδότη που έδωσε στοιχεία για υπόθεση διαφθοράς και εκεί απλώς ρωτά. Τον πληροφοριοδότη απαίτησε να της τον πουν;»

Με λίγα λόγια η  κυρία Λοιζίδου, λειτουργεί με «δύο μέτρα και δύο σταθμά»….