Επί ποδός η Αστυνομία για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε το πρωί στο ΚΥΠΕ πως “η Αστυνομία είναι πανέτοιμη όσον αφορά τις εκλογές σήμερα”, με χίλια οκτακόσια ογδόντα αστυνομικούς επι πόδός στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών, για την ανάδειξη του 7ου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Από τις έξι το πρωί έχουμε στελεχώσει τα εκλογικά κέντρα και άρχισαν και οι μηχανοκίνητες περιπολίες εντός των πόλεων και στην ύπαιθρο. Αρχισε παράλληλα η λειτουργία του κέντρου κρίσεως στην ΜΜΑΔ, όπου υπάρχει επικοινωνία με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις, ανέφερε ο κ. Αγγελίδης.

Πρόσθεσε πως η Αστυνομία είναι επιφορτισμένη με επιπρόσθετα καθήκοντα σήμερα, έχοντας υπόψη ότι θα υπάρξει και η τελετή ανακήρυξης στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». “Εχουν γίνει όλες εκείνες οι διευθετήσεις για την αστυνόμευση και είμαστε σε συνεργασία με τις άλλες υπηρεσίες”, πρόσθεσε.
Ανέφερε πως “έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στις τροχαίες διευθετήσεις όσον αφορά στη Λευκωσία αλλά και στις άλλες πόλεις για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε για τη διευκόλυνση των πολιτών που θα διακινηθούν από άλλες πόλεις στη Λευκωσία και γενικότερα εντός των πόλεων”, προσθέτοντας πως “η όλη κατάσταση θα παρακολουθείται συνεχώς”.