Επίσκεψη – έκπληξη Τραμπ και Μελάνιας στο Ιράκ

Οι Αμερικανοί στρατιώτες έσπευσαν να βγάλουν… σέλφι με το προεδρικό ζεύγος

Ο Αμερικανός πρόεδρος  Ντόναλντ Τραμπ μαζί με τη σύζυγό του Μελάνια έκαναν μία επίσκεψη – έκπληξη στο Ιράκ, για να δουν από κοντά και να ευχηθούν στους Αμερικανούς στρατιώτες που βρίσκονται εκεί.

Το μυστικό ταξίδι προγραμματίστηκε την τελευταια στιγμή, και ενώ είχαν αρχίσει να ανησυχούν οι πολιτικοί συντάκτες που δεν είχαν δει τον πρόεδρο Τραμπ να γράφει tweet για ώρες.

Το Airforce one που μετέφερε το προεδρικό ζεύγος στο Ιράκ, είχε «εντοπιστεί» να διασχίζει τον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο, προκαλώντας ένα είδος μυστηρίου στις ευρωπαϊκές αρχές, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος δεν θεώρησε σκόπιμο να εξηγήσει τους λόγους του ταξιδιού του και τον προορισμό του.

Ένα σενάριο που είχε… διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες, αναφερόταν σε πιθανό ταξίδι του προέδρου στις αμερικανικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η «πρώτη κυρία», ωστόσο, θέλησαν να κάνουν την έκπληξη και το πέτυχαν, καθώς ξαφνικά προσγειώθηκαν στον διάδρομο της βάσης στο Ιράκ και βρέθηκαν κοντά στους Αμερικανούς στρατιώτες.

Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Reuters, ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία πόζαραν για φωτογραφίες με τους στρατιώτες.