Επίλεκτοι σκοπευτές εξολόθρευσαν τον δράστη που πυροβολούσε κατά αστυνομικού σταθμού! (Video)

”Ο ύποπτος πυροβόλησε από πολλά διαφορετικά σημεία εναντίον της έδρας της αστυνομίας και οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον ίδιο ύποπτο από διαφορετικές γωνίες“, εξήγησε ο αρχηγός της αστυνομίας

Επίλεκτοι σκοπευτές της αστυνομίας τραυμάτισαν τον ύποπτο που πραγματοποίησε στη διάρκεια της χθεσινής νύκτας μια θεαματική επίθεση εναντίον της έδρας στης αστυνομίας του Ντάλας (Τέξας, νότιες ΗΠΑ), ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Ντέιβιντ Μπράουν, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο να επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.

Ο άντρας κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Ο Μπράουν απέκλεισε το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε νωρίς σήμερα το πρωί (τοπική ώρα) στο Ντάλας.

“Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε καμιά σχέση ανάμεσα στην τρομοκρατία και το άτομο αυτό”, πρόσθεσε διευκρινίζοντας πως οι υπηρεσίες του συνεργάζονται στενά με το FBI, την ομοσπονδιακή αστυνομία.

Η αστυνομία θεωρεί πως ο ύποπτος πραγματοποίησε μόνος του την επίθεση, ενώ ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες είχαν κάνει λόγο αρχικά για τέσσερις δράστες.

Αυτό που πιστεύουμε είναι ότι ο ύποπτος αυτός πυροβόλησε από πολλά διαφορετικά σημεία εναντίον της έδρας της αστυνομίας και οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον ίδιο ύποπτο από διαφορετικές γωνίες“, εξήγησε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Check Also

Λαβρόφ: Συζητάμε σοβαρές προτάσεις για το τέλος της σύγκρουσης

Εάν υπάρχει μια σοβαρή πρόταση για το πώς θα σταματήσει η σύγκρουση στην Ουκρανία, η …

ΗΠΑ: Χάρι και Μέγκαν βραβεύτηκαν λίγο πριν την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «βόμβα» του Netflix

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν παρέλαβαν βραβείο για την προάσπιση των ανθρωπίνων …