Επίθεση Σ.Βούλτεψη στο Αλ. Τσίπρα

Επίθεση κατά του κ. Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και την ομιλία του επικεφαλής του κόμματος για τις ακτές και τον αιγιαλό.

Η κ. Βούλτεψη κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι το σχέδιό του παραμένει το ίδιο, δηλαδή όπως είπε, να σώσει τον εαυτό του από την εσωκομματική αμφισβήτηση, προκαλώντας πολιτική ανωμαλία στη χώρα.

«Ευθύνη πλέον έχουν και όσοι τον βοηθούν να φέρει σε πέρας αυτό το σχέδιο καταστροφής της ελληνικής οικονομίας» τόνισε η κ. Βούλτεψη.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε το νομοσχέδιο με τίτλο «Οριοθέτηση, διαχείριση και προστασία αιγιαλού και παραλίας» ως νομοθετικό τερατούργημα και τόνισε πως το κόμμα του θα δώσει μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή για να σταματήσει αυτή την «εθνική καταστροφή».

«Μετά τη «μάχη της ΔΕΗ» που την ξεκίνησε από τα βουνά του Αμυνταίου για να την εγκαταλείψει στο Κοινοβούλιο, τώρα ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να πάει …παραλία, ασχολούμενος με τους αιγιαλούς. Να είναι όμως βέβαιος ότι ο Ελληνικός λαός έχει ήδη πετάξει τα σχέδιά του στη θάλασσα» ανέφερε η κ. Βούλτεψη.