Επίθεση με μαχαίρια και τσεκούρια και πυροβολισμούς στην Κολωνία

Τις πληροφορίες μεταδίδουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης και κάνουν λόγο για μία νέα επίθεση στην Κολωνία. Ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί μετά το αιματηρό περιστατικό στο κέντρο της πόλης. Το πρακτορείο Reuters επικαλείται την γερμανική εφημερίδα Express, αναφέροντας πως δύο ύποπτοι αυτή τη στιγμή διαφεύγουν.

Η πρώτη φωτογραφία από το σημείο, μετά και την άφιξη της αστυνομίας, έχει ήδη διαρρεύσει στα social media.

4565

Άγρια συμπλοκή
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 4 π.μ. (05:00 ώρα Ελλάδας), με τις πρώτες αναφορές των αυτοπτών μαρτύρων να κάνουν λόγο για συμπλοκή μεταξύ κάποιων αγνώστων. Συγκεκριμένα αναφέρουν πως τρία με τέσσερα άτομα φαίνεται να είχαν προβλήματα με έναν άλλο άνδρα και πως υπήρξε συμπλοκή με τους άνδρες να κρατούν τσεκούρια και μαχαίρια!

Ένας άνδρας έχει τραυματιστεί και προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του, με τους άλλους άνδρες να τον πυροβολούν και τις σφαίρες να πετυχαίνουν μόνο το αυτοκίνητό του.

Αυτό που αναφέρεται ευρέως είναι πως πριν την συμπλοκή προηγήθηκε ένας έντονος καυγάς, ενώ υπάρχουν αναφορές και για μία λευκή Mercedes, με την οποία ο άνδρας που δεχόταν τους πυροβολισμούς προσπάθησε να διαφύγει.

Σύμφωνα, μάλιστα, με αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο είχε “γαζωθεί” από τις σφαίρες.

Λίγο αργότερα αστυνομικοί σταμάτησαν δύο άνδρες που θεωρήθηκαν ύποπτοι, ενώ μέχρι στιγμής το κίνητρο της επίθεσης παραμένει άγνωστο.

Δεν έχει επίσης ξεκαθαριστεί η… σύνθεση των “ομάδων” της συμπλοκής, με τα περισσότερα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα να κάνουν λόγο για δύο ύποπτους που αναζητούνται από τις γερμανικές αρχές ως οι βασικοί ύποπτοι της επίθεσης.