Επίθεση με βιτριόλι: Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει απαντήσεις σε 10,000 κλήσεις

Επίθεση με βιτριόλι: Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει απαντήσεις σε 10,000 κλήσεις

Επεξεργασία περίπου 10.000 τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, την Τετάρτη 20 Μαΐου, στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, πραγματοποιείται από τους ειδικούς, της ΕΛ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση πιστεύουν ότι από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, σε συνδυασμό με ορισμένα άλλα, θα εντοπιστεί η δράστιδα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας περιμένουν να συνέλθει η 34χρονη από τα αλλεπάλληλα χειρουργεία στα οποία υποβάλλεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να την επισκεφθούν πάλι και να προσπαθήσουν, εκτός των άλλων, να διασταυρώσουν κάποιες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.

Η 33χρονη επιθυμεί πάση θυσία να βρεθεί η δράστις και να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι η Ιωάννα Π. με ειλικρίνεια λέει στους αστυνομικούς ότι δεν αναγνωρίζει τη δράστιδα σε καμία από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι άντρες της Ασφάλειας από τις κάμερες ασφαλείας. Οι Αρχές έχουν και ηχητικό με τη φωνή της δράστιδος από την κλήση που έκανε η τελευταία για να κλείσει το ταξί που τη μετέφερε στην Καλλιθέα.

Η 33χρονη δεν αναγνώρισε ούτε τη φωνή.

Πάντως, η Αστυνομία εκτιμά ότι μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να υπάρξει σημαντική πρόοδος των ερευνών που θα «φωτίσουν» το πρόσωπο της άγνωστης μαυροφορεμένης που επιτέθηκε στην 34χρονη.