Εξω φρενών η Πάμελα Άντερσον για την τηλεοπτική μεταφορά της σχέσης της με τον Τόμι Λι

Η Πάμελα Άντερσον φαίνεται πως δεν είναι σύμφωνη με τη νέα βιογραφική σειρά οκτώ επεισοδίων, που ετοιμάζει το Hulu, με τίτλο «Pam & Tommy» και θα παρουσιάζει τη σχέση της με τον Τόμι Λι.

«Η σειρά είναι αστεία και φτηνή» δήλωσε η σεξοβόμβα τονίζοντας επίσης ότι δεν γνωρίζει τους Λίλι Τζέιμς και Σεμπάστιαν Σταν, οι οποίοι θα υποδυθούν την ίδια και τον πρώην αγαπημένο της.

«Δεν έχει ακούσει ποτέ για τους ηθοποιούς που θα υποδυθούν εκείνη και τον Τόμι και δεν ενδιαφέρεται να τους γνωρίσει. Εκείνη και η οικογένειά της πιστεύουν ότι η σειρά είναι φτηνή και αστεία» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της Πάμελα στη Sun και τονίζει πως η Πάμελα δεν θέλει να παρακολουθήσει τη σειρά.

Αριστερά η Πάμελα Άντερσον με τον Τόμι Λι και δεξιά το ζευγάρι ηθοποιών που θα τους υποδυθούν

Η βιογραφική σειρά θα πραγματεύεται την ιστορία πίσω από το διάσημο sex tape
, του ζευγαριού, που είχε γίνει viral εκείνη την εποχή. Να σημειωθεί ότι η Πάμελα Άντερσον τότε πρωταγωνιστούσε στο Baywatch και είχε τη φήμη της πιο σέξι γυναίκας στον πλανήτη, ενώ ο Τόμι Λι ήταν ο ντράμερ του συγκροτήματος Motley Crue και ένας από τους διασημότερους ροκ σταρ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995 και παντρεύτηκε μόλις 4 ημέρες μετά.

Όταν πήγαν ταξίδι του μέλιτος, κατέγραψαν σε βιντεοταινία τις προσωπικές τους στιγμές, ενώ έκαναν σεξ. Ο ηλεκτρολόγος Ραντ Γκότιε, όμως, κατάφερε και έκλεψε το βίντεο, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει παντού στο διαδίκτυο.

Το ζευγάρι κινήθηκε νομικά εναντίον της Internet Entertainment Group, που διένειμε την ταινία, αλλά τελικά κατέληξε στον εξωδικαστικό συμβιβασμό, προκειμένου να διεκδικήσει τουλάχιστον τα πνευματικά δικαιώματα του βίντεο.

Ύστερα, διέθεσαν την ταινία στο Club Love, όμως, ενώ αρχικά είχαν συμφωνήσει με τον ιδρυτή του, Σεθ Γουορσάβσκι, η ταινία να προβληθεί σε μία μοναδική διαδικτυακή μετάδοση, η εταιρεία συνέχισε να πουλάει αντίγραφα του sex tape.


Αριστερά η Λίλυ Τζέιμς ως Πάμελα Άντερσον

Στο μεταξύ, οι διαφωνίες μεταξύ της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι, καθώς και οι συνεχείς δικαστικοί αγώνες είχαν ξεκινήσει να φθείρουν τον γάμο του ζευγαριού, που είχε ήδη αποκτήσει δύο γιους. Το 1998 η Πάμελα Άντερσον υποβάλλει αίτηση διαζυγίου και ο σύζυγος της καταδικάζεται για ενδοοικογενειακή βία.

Το ζευγάρι δεν έχει ασχοληθεί και από ότι φαίνεται δεν συμφωνεί καθόλου με τη δημιουργία της εν λόγω σειράς, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Robert Siegel και DV DeVincentis. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Craig Gillesppie.