Εξοργισμένος ο ΔΗΚΟικός κόσμος με τη συμπεριφορά Νικόλα

Ο ΔΗΚΟικός κόσμος είναι εξοργισμένος με τη συμπεριφορά του Νικόλα Παπαδόπουλου και των συνεργατών του. Φαίνεται ότι η μεγάλη εκλογική μάχη για τη προεδρία του ΔΗΚΟ, γίνεται όλο και πιο έντονη.

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι στις επαρχιακές συνδιασκέψεις, ο Νικόλας Παπαδόπουλος υπέστη ένα ανηλεές σφυροκόπημα και εισέπραξε αυστηρές παρατηρήσεις από τους οπαδούς του κόμματος  οι οποίοι τον κατηγόρησαν για προσπάθεια διάσπασης του κόμματος.

Όταν σε μερικές περιπτώσεις, οι  ερωτήσεις και παρατηρήσεις από τους παρευρισκόμενους ήταν έντονες τότε ο Νικόλας αναγκαζόταν να αναθεωρήσει την προηγούμενη τακτική του, και σταματούσε για λίγο τη κατά μέτωπον επίθεση  κατά του Μάριου Καρογιάν.  Δήλωσε μάλιστα ότι συντάσσεται με τις εκκλήσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ για τη διαφύλαξη της ενότητας και της συνοχής του Κόμματος.

Ωστόσο όμως στο παρασκήνιο καθοδηγούσε κάποιους συνεργάτες του, παροτρύνοντας τους να δημιουργούν ένταση με χαρακτηρισμούς εναντίον του προέδρου του ΔΗΚΟ καθώς και της οικογένειας του. Άλλωστε κάποια άτομα , γνωστοί συνεργάτες του Νικόλα,  καθημερινά άφηναν να διαρρεύσουν  στο διαδίκτυο οτιδήποτε αυτοί θεωρούσαν ότι θα μείωνε τον Μάριο Καρογιάν.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που εξόργισε δεκάδες στελέχη και μέλη του κόμματος.

Ας ελπίσουμε ότι θα χαμηλώσουν οι τόνοι   για την ενότητα του Δημοκρατικού κόμματος. Ας αφήσουν όλοι στην άκρη τις μικρότητες και τους αχρείαστους χαρακτηρισμούς  για το καλό του κόμματος.