Εξαφανισμένος ο Χριστόφιας

Μαύρη …πέτρα έριξε πίσω του ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος από την μέρα που παρέδωσε τα ηνία στον Νίκο Αναστασιάδη έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο.

Οι μοναδικές ενέργειες του τέως Προέδρου που έγιναν γνωστές ήταν η μετάβασή του στην πρεσβεία της Βενεζουέλας για να υπογράψει στο βιβλίο συλλυπητηρίων του  Ούγκο Τσάβες αλλά και η οικονομική ενίσχυση που προσέφερε στην «Ομόνοια» την αγαπημένη του ομάδα!

Ο Δ. Χριστόφιας που έχει παραδεχτεί, προεκλογικά, ότι «πασάρει» στον επόμενο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας το μνημόνιο, δεν έκανε από την ημέρα της αποχώρησής του καμία δήλωση, ούτε ακόμη και τώρα που η Κύπρος βρίσκεται στο μάτι του …κυκλώνα. Αντίθετα, στο προσκήνιο εμφανίζονται συνεχώς στελέχη του ΑΚΕΛ που ακολουθούν την γραμμή της σκληρής αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης του Ν.  Αναστασιάδη.

Έχουν ξεχάσει άραγε πως ο Δ. Χριστόφιας κυβερνούσε τη χώρα για πέντε χρόνια και είναι εκείνος που αποχωρώντας παρέδωσε «καμένη γη».

Ας τους υπενθυμίσει κάποιος εκεί στα πάνελ πως ο Ν. Αναστασιάδης βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρό εδώ και τρεις εβδομάδες…