Εν μέσω οικονομικής κρίσης ο Χριστόφιας συνέχιζε τις χορηγίες….

Είναι γεγονός ότι η τέως κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια, έκανε πολλά και περιττά έξοδα σε όλους τους τομείς…

Έδινε στους πολιτικούς πρόσφυγες χιλιάδες ευρώ, ανεξέλεγκτα χωρίς τις πιο πολλές φορές κανένα έλεγχο γι αυτό και πολλοί αφού έχουν και πολλά ονόματα διπλοπληρώνονταν..

Προσωπικά ο ίδιος σε κάθε ταξίδι που έκανε εκτός Κύπρου με το ιδιωτικό τζετ που νοίκιαζε σκορπούσε άλλες δεκάδες χιλιάδες ευρώ… Το χρήμα το σκορπούσε διαρκώς ασύστολα διότι ήταν φιλολαική κυβέρνηση…. Ενώ ο σημερινός Πρόεδρος ταξιδεύει με αεροπλάνο της γραμμής και οι υπουργοί του στην οικονομική θέση…….

Άλλο ένα από τα πολλά κατορθώματα  της κυβέρνησης Χριστόφια ήταν οι επιχορηγήσεις ακόμα και σε βδομαδιάτικες εφημερίδες οι οποίες  κυκλοφορούν όποτε θέλουν τον υπόλοιπο χρόνο. Ειδικά μία συγκεκριμένη εφημερίδα η οποία αποκαλείται εβδομαδιαία μπορεί να περάσει και μήνας χωρίς να κυκλοφορήσει…. Αλλά όμως  πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση  κυκλοφορεί  κανονικά… Απλά δηλαδή ο μόνος λόγος που κυκλοφορεί είναι για να παίρνει   τη χορηγία η οποία ανέρχεται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Ευχόμαστε ο νέος Πρόεδρος κ. Νίκος Αναστασιάδης να αρχίσει να κάνει έλεγχο σε όλα αυτά τα ανεξέλεγκτα έξοδα της προηγούμενης διακυβέρνησης και όπου είναι δυνατόν αυτά να κοπούν αμέσως.