Εν αναμονή της λύσης για τη βιωσιμότητα του χρέους, ζήτησε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι ο Νίκος Αναστασιάδης

“Εκείνα που έχουν λεχθεί, όσα και αν ελέχθησαν, νομίζω ότι καλύτερο είναι να κρατήσουμε αυτές τις ώρες και αυτές τις μέρες χαμηλούς τους τόνους, για να δούμε πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια πραγματικά μεγάλη πρόκληση”.

Τη δήλωση, εν μέσω των κρίσιμων ωρών για τη βιωσιμότητα του κυπριακού χρέους, έκανε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την προεδρία Νίκος Αναστασιάδης, κατά την επίσκεψή του στο λιμάνι της Λεμεσού.

Ο κ. Αναστασιάδης εξέφρασε την ελπίδα ότι κατά τη Σύνοδο του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, θα υπάρξει αλληλεγγύη από τους Ευρωπαίους ηγέτες και ζήτησε από όλους να περιμένουν και να μη βιάζονται για αποκαλύψεις τώρα που έχει αναλάβει ο αμερικανικός οίκος BlackRock να βοηθήσει.

Κατά τη συνάντησή του με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου και του Τελωνείου, ο κ. Αναστασιάδης, ευχήθηκε να αποδειχθεί διαχειρίσιμο το χρέος και να μην υπάρξει ανάγκης για να συζητηθεί ιδιωτικοποίηση είτε της ΑΛΚ, είτε άλλων ημικρατικών οργανισμών…”Οφείλω να πω πως νιώθω απόλυτη ικανοποίηση για το έργο που επιτελείται, για τους σχεδιασμούς και το γεγονός ότι, από μια ζημιογόνο, μετατράπηκε σε μια κερδοφόρο επιχείρηση” , είπε για την Αρχή Λιμένων Κύπρου.