Ενώπιον του Εισαγγελέα, η καταγγελία εναντίον εν ενεργεία βουλευτή

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά από καταγγελία γυναίκας εναντίον εν ενεργεία  βουλευτή για ενόχληση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω γυναίκα είχε προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία εναντίον του βουλευτη.

Η γυναίκα είχε πει ότι την ενόχλησε, την εξύβρισε και πως μια μέρα τον βρήκε στην αυλή της. Ζήτησε από την Αστυνομία να γίνει μόνο απλή παρατήρηση στον βουλευτή και να λήξει ώς εκεί το θέμα χωρίς να γίνει ποινική διερεύνηση.

Η Αστυνομία, ενημέρωσε τον Γενικό Εισαγγελέα για το σημείωμα, ο οποίος είπε ότι χωρίς γραπτή κατάθεση-καταγγελία δεν μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση.

Λόγω της βουλευτικής ασυλίας, η Αστυνομία δεν είναι σε θέση ούτε να συλλάβει, ούτε να ανακρίνει, ούτε και να προβεί σε συστάσεις προς τον βουλευτή, γραπτώς ή προφορικώς. Γι αυτό και κάλεσε τη γυναίκα για να καταθέσει γραπτώς τα όσα ισχυριζόταν.

Μετά τις οδηγίες αυτές η Αστυνομία αποτάθηκε εκ νέου στη γυναίκα, η οποία αυτή τη φορά έδωσε γραπτή κατάθεση-καταγγελία στην οποία επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς της για τα περί ενόχλησης, εξύβρισης και πως βρήκε τον βουλευτή στην αυλή της.

Η κατάθεση της έχει διαβιβαστεί στον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν συντρέχουν λόγοι για να προχωρήσει σε άρση της βουλευτικής ασυλίας.