Ενώπιον Δικαστηρίου ο 36χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 6χρονης

Ο 36χρονος ο οποίος  έχει συλληφθεί για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 6χρονης , θα παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου προκειμένου το δικαστήριο να ανακοινώσει την απόφαση του κατά πόσο θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την παραπομπή του σε απευθείας δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου .

Ο 36χρονος που ανακρινόμενος παραδέχτηκε ενοχή προσήχθη χθες ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου αφού εξέπνευσε το διάταγμα κράτησης του για 6 ημέρες και το δικαστήριο διέταξε την παραπομπή του σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 24.11.2016.

Η κατηγορούσα αρχή που εκπροσωπήθηκε από τον δημόσιο κατήγορο Σίμο Συμεού ζήτησε όπως ο 36χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την παραπομπή του στο δικαστήριο .

Τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού ηλικίας 6 χρόνων διερευνά η Αστυνομία μετά από σχετική καταγγελία.

Ύποπτος φέρεται να είναι 36χρονος ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία χάιδευε το 6χρονο κοριτσάκι σε διάφορα μέρη του σώματος του. Ο 36χρονος συνελήφθη το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Το κοριτσάκι ανέφερε στους γονείς του τι είχε συμβεί στο σπίτι του 36χρονου στις 13 Οκτωβρίου .Από εκείνη την ημέρα είχε αλλάξει εντελώς η συμπεριφορά της και οι γονείς προβληματίστηκαν έντονα προσπαθώντας να εντοπίσουν τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία το κοριτσάκι είχε μεταβεί πριν δύο περίπου εβδομάδες στο σπίτι των γονιών του 36χρονου μαζί με την κοπέλα που την φροντίζει , όταν οι γονείς της απουσίαζαν .

Η μικρή ανέφερε στην οικογένεια της ότι ο 36χρονος γιος της οικογένειας την παρέσυρε σε δωμάτιο του σπιτιού και προχώρησε σε σεξουαλική κακοποίηση της .