Ενώπιον δικαστηρίου ο 31χρονος ύποπτος για το τριπλό φονικό

Ο 31χρονος που συνελήφθη χθες βράδυ σε σχέση με το τριπλό φονικό που σημειώθηκε την Τρίτη το βράδυ στη Λεμεσό θα οδηγηθεί σήμερα το πρώι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε εντοπιστεί από περιπολικό να περπατά στον κύριο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, παρά την κοινότητα Λάνιας, με κατεύθυνση τη Λεμεσό. Η Αστυνομία συνέλαβε και ένα φιλικό του πρόσωπο που φέρεται να τον βοήθησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 31χρονος έχει ήδη παραδεχθεί ενοχή για το αποτρόπαιο έγκλημα, που διαπράχθηκε σε πάροδο της οδού Ανεξαρτησίας, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους, αρραβωνιαστικό της ξαδέλφης τους.